reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej kochane :-)

Lux ciesze sie, ze tak Ci sie dobrze wiedzie w nowej pracy i tak trzymac:-)

Misia trzymam kciuki, abys szybciutko znalazla nowa prace i fajnie, ze tak czas sobie zagospodarowalas:tak:

Ja juz w pracy, rozgrzewam sie kawusia:-). Dzis znowu zabiegany dzien ehh

Milego dzionka:-)

reklama
Hej kochane :-)

Lux ciesze sie, ze tak Ci sie dobrze wiedzie w nowej pracy i tak trzymac:-)
ja tez juz w pracy, jem sniadanko :-)
Misia trzymam kciuki, abys szybciutko znalazla nowa prace i fajnie, ze tak czas sobie zagospodarowalas:tak:

Ja juz w pracy, rozgrzewam sie kawusia:-). Dzis znowu zabiegany dzien ehh

Milego dzionka:-)

ja tez juz w pracy, jem sniadanko :-)

moja bratowa mi zaproponowała bym była z nią przy porodzie jeśli by naturalnie rodziła
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Faktycznie się " rozjechalo" .... moze by reaktywowac wątek? ... chociaż tyle staraczkowych jest ze nie wiem czy to cos da ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Lux no przezycie fajne aczkolwiek ja to bym nie chciała
... co mąż to mąż ... no ale każdy inaczej ...

Misia owocnego tak długiego przebywanoa w łóżku ;-)

Moniusia hop hop jak tam u ciebie sytuacja?

Jazza jak w pracy ? Myslalam o tobie ostatnio ..i ja cie przepraszam ale pytanie mam ... a wy robiliscie jakieś badania pod katem staran?

Jugoslawa to gdzie ?

Jula .... ?

I cala reszto ... meldowac się prosze ;-)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej hej :)

anula,
a nic w sumie, czekam z niecierpliwością na stymulację i na wizytę 16-ego.. Teraz kuję się w brzuch co drugi dzień, już trochę siny jest ;) narazie wyciszanie, a od 9-ego stymulacja..

misia, czad! :) Gratulacje :)!

A ja jeszcze jutro do pracy i urlop miesięczny, albo być może już na zawsze :-)

Do góry