reklama
Luxi, a to ta robota co miałaś zaczynać w zimie? Czy dorwałaś coś innego?
a juz pracuje, jezdze raz dwa razy wtygodniu , niedlugo zaczne na caly etat jezdzic, zaczne wczesniej niz mialam
no to super im wcześniej tym szybszy przypływ gotóweczki :-)a juz pracuje, jezdze raz dwa razy wtygodniu , niedlugo zaczne na caly etat jezdzic, zaczne wczesniej niz mialam
no to super im wcześniej tym szybszy przypływ gotóweczki :-)
poki co dajemy rade z pensji Tomka, ale wiadomo juz czekam na ta kase, bo opony trzeba zmienic w aucie i Świeta ida :-) za te dni, w ktore jezdze to mam tez ladnie placone
Luxi na samą myśl o Świętach, aż mi ciary przechodzą...u nas w rodzinie taki wyż demograficzny, że mamy 5-cioro dzieciarów bo obdarowania Mikołajki+Gwiazdka=zęby w ścianę
my tez mamy dzieci do obdarowania i rodzice, rodzenstwo, oj jak co roku poleci kaska
U mnie kichawo byłam na dwóch rozmowach. @ w pełni. Mąż dziś wraca.
oj widze, ze nieciekawie, kiedy odp dostaniesz z tych firm czy cos sie udalo?
my tez mamy dzieci do obdarowania i rodzice, rodzenstwo, oj jak co roku poleci kaska
My nie mamy z mezem zadnych chrzesniakow. Za to w tym roku my wyprawiamy swieta a z kasa kruchoo ;/
reklama
My nie mamy z mezem zadnych chrzesniakow. Za to w tym roku my wyprawiamy swieta a z kasa kruchoo ;/
moja ma 4 chrzesniakow, ale mamy tez inne bliskie nam dzieci w rodzinie i im tez trzeba dac prezenty
Podziel się: