reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia tak dokladnie hihi ale ze on tak dal na imie nie wiedzialam :) wiem tylko ze troche ich ma :D

Luxi a co tam w oracy u Twojego nie tak? :(

reklama
Moniusia Vivi akurat ja upatrzylam sobie i jakos juz sie przyzwyczailam a ten mi sie tu w imie wtraca hihi
Nie ja wiecej niz 3 nie planuje :F

Ostatnia edycja:
Hej :)
Sory ze się wbijam w temat ale Aschlee kochana GRATULACJE!!! Córeczki :) jejku jak się ciesze ze wszystko idzie u Ciebie pięknie i Malutka ładnie rośnie :) Powodzenia na dalszym etapie :* teraz to już czas będzie leciał jak szalony ;)

reklama
Moje poranne 23 stopnie zamieniły się w 32 stopnie...ale gorąc! A do tego okropna duchota! Płynę, normalnie płynę...

blair: ooooooooooooo hej :) Twój suwaczek ciążowy już na końcówce :D Jak się czujesz? Wszystko gotowe na przyjęcie maluszka?

lux: nie wiem co się tam dzieje u twojego chłopa w pracy, ale mam nadzieję, że znajdzie sobie coś. Skoro aż zmiana pracy to pewnie niezbyt ciekawie tam u niego :/

Do góry