reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej dziewczyny,

blair: o to do 1.10 już blisko :) Trzymaj się tam dzielnie :) Imię bardzo mi się podoba. Kciuki za was :)

aschlee: maleństwo poczuje, że w styczniu jeszcze za zimno, żeby wychodzić na świat i zostanie w ciepłym brzuszku do lutego :) Trzymam kciuki!

lux: ok rozumiem. Mam nadzieję, że kierownik coś zaradzi, a w razie czego jak będzie musiał odejść to szybko znajdzie coś lepszego. A jakie plany na weekend? Co w na obiadek?

sikulinda: hej :) Miło, że wpadłaś :) To sobie odpoczęsliście. I dobrze, tak jak piszesz - reset się dobry. Dobra wiadomość, że @ przyszła. Noooo i te spadające kilogramy - super :) Szkoda, że nie możemy się pochwalić sukcesami z dwoma kreseczkami, ale wszystko przed nami, wszystko przed nami :D

anula: hej, jak miło, że napisałaś :) Co u ciebie? Ja się urlopowałam, ale jakis czas temu. Co prawda naładowałam dosyć mocno baterię, wiec można stwierdzić, że tak, jestem wyurlopowana i naładowana :D hihi

misia: hej :) U mnie to tak bywało z rozmowami o pracę, że chcieli mnie tam, gdzie wydawało mi się, że rozmowa poszła kiepsko :D hihi Kciuki za twoje rozmowy!

Uwielbiam, kiedy budzi mnie słoneczko za oknem. Piękna sobota się szykuje!
Jakie u was plany obiadowe dziewczyny? U mnie klasyka czyli kotlecik schabowy z ziemniaczkami i surówką :)
Zbieram się powoli na szybkie spożywcze zakupy. Potem ogarnianie chaty i jakiś relaksik.

Udanego dnia :)

reklama
Hej dziewczyny,

blair: o to do 1.10 już blisko :) Trzymaj się tam dzielnie :) Imię bardzo mi się podoba. Kciuki za was :)

aschlee: maleństwo poczuje, że w styczniu jeszcze za zimno, żeby wychodzić na świat i zostanie w ciepłym brzuszku do lutego :) Trzymam kciuki!

lux: ok rozumiem. Mam nadzieję, że kierownik coś zaradzi, a w razie czego jak będzie musiał odejść to szybko znajdzie coś lepszego. A jakie plany na weekend? Co w na obiadek?

sikulinda: hej :) Miło, że wpadłaś :) To sobie odpoczęsliście. I dobrze, tak jak piszesz - reset się dobry. Dobra wiadomość, że @ przyszła. Noooo i te spadające kilogramy - super :) Szkoda, że nie możemy się pochwalić sukcesami z dwoma kreseczkami, ale wszystko przed nami, wszystko przed nami :D

anula: hej, jak miło, że napisałaś :) Co u ciebie? Ja się urlopowałam, ale jakis czas temu. Co prawda naładowałam dosyć mocno baterię, wiec można stwierdzić, że tak, jestem wyurlopowana i naładowana :D hihi

misia: hej :) U mnie to tak bywało z rozmowami o pracę, że chcieli mnie tam, gdzie wydawało mi się, że rozmowa poszła kiepsko :D hihi Kciuki za twoje rozmowy!

Uwielbiam, kiedy budzi mnie słoneczko za oknem. Piękna sobota się szykuje!
Jakie u was plany obiadowe dziewczyny? U mnie klasyka czyli kotlecik schabowy z ziemniaczkami i surówką :)
Zbieram się powoli na szybkie spożywcze zakupy. Potem ogarnianie chaty i jakiś relaksik.

Udanego dnia :)
Hey kochana ... urlop rzecz ważna ;-) a akumulatory naladowane to priorytet;-) ciesze się ze pozytywna energia od ciebie bije ;-) u mnie po woli do przodu
... troszkę się leczymy w klinice niepłodności ... mlody zaczol szkoke wiec jest co robic ;-) a ja zaniedlugo zaczynam prace .. po drodze szykuje się maly wyjazd ale chyba ze względu na prace mi przeleci kolo nosa .. ;-)
I tak życie płynie ;-)
Planów szczegolnych na weekend brak choc trzeba cos wymyslec bo kadna pogoda się i u mnie zapowiada . Milego dzionka

Dzień dobry. Ja wczoraj odwalilam połowę sprzatania u dziś mam mniej. Nawet dywan upralam- po czym zaczęło padać, wiec przynajmniej dobrze wyplukany jest. Miłego weekendu.

Hej kobietki,

no i niedziela już prawie cała zleciała. Pogoda w weekend dopisała, dopiero teraz się jakoś chmurzy. Ja właśnie skończyłam obiadek jeść, a teraz deserek jakiś...hmmm może lody? :D Z gorącymi malinkami :D Mniaaaaaaaaaaaaaaam!

anula: i co tam robiłaś w weekend? Ooo super, że robotę zaczynasz. A kto wie, może skurat się uda wyjechać? Chociaż to zawsze tak trochę dziwnie na początku się urlopować :) Trzymam kciuki za klinikę, niech się powiedzie :)

misia: o ja też mogłabym dywan wyprać :D Nie znoszę tego robić :p Zawsze czekam na śnieg i mróz i robię to zimą :D

lux: jak weekend?

Co u pozostałych dziewczyn słychać?

Witajcie w poniedziałek :)

Ale tutaj cicho przez weekend...Wracajcie dziewczyny! Szybko, szybko :)

Melduję się :)

U mnie tez weekend cieplutki, ale dziś już jesień chyba zawitała na dobre :) co prawda nie pada, ale czuć w powietrzu już :) Ja sprzątałam, ale w niedzielę, bo w sobotę byliśmy w klinice i płytki wybierać do domku :) Także niedziela za to była dosyć pracowita :)

moniusia: noooo witaj witaj :D A co tam w klinice? Ooo i jakie płytki wybraliście? Wybieranie tego wszystkiego do urządzenia i wykończenia domu czy mieszkania to istny zawrót głowy :D Ponoć koniec września/początek października ma być ciepły i słoneczny :)

Ano zapytaliśmy się czy będzie lepiej, a p. doktor jakbym ja obraziła ;d mówi: "no jasne! nie wyobrażam sobie, żeby moja młoda pacjentka tak mi odpowiadała" ;) Dała mi maksymalne dawki.. powiedziała, że może wystąpić hiperstymulacja, ale ona jest zwolenniczką tego, aby troszkę brzuch pobolał, niż żeby było tak mało komórek. I w sumie się zgadzam, bo ja mogę wszystko wycierpieć, byleby się udało :) I być może powiedziała też do takiego słabego efektu przyczyniło się to, że brałam 2 zastrzyki razem, a powinno się jeden rano, drugi wieczorem.. ale poprzedni lekarz powiedział, że to nic nie szkodzi ;/ no, ale wiadomo jak to z nimi :) No i rozpisała już mi wszystko do końca, że nie będę musiała jeździć na okrągło i 16 października wizyta i jakoś za 3-4 dni punkcja jak dobrze pójdzie :)

Przeciw hiperce mam pić 3 L wody dziennie i do tego miałam kupić białko tzn. izolat białka serwatkowego i też po kilka łyżeczek dziennie jeść ;D czuję się jak paker ;D No, ale powiedziała, że hiperka wtedy nie wystąpi, to trzeba się słuchać :)))

Tak, mam już do kuchni wybrane, do łazienki, do hallu (tu trochę zaszalałam, bo aż 120 zł za metr:p). Jedynie na tarasy, balkony nie mam :)

Idzie zwariować :) chociaż z wyborem płytek miałam mniejszy problem niż kupnem butów:p nie mogłam wyjść i się zdecydować :p A płytki to raz, dwa :) może dlatego, że wcześniej miałam już upatrzone :)

O proszę :) kurde wiesz kochana w sumie dla mnie to tak sobie z tą pogodą :p bo na 2 października planowałam sadzić sad i drzewka, ale musi padać, bo nie wyrobię z noszeniem konewek ;/

Hej kochane:-)

Anula hej hej kochana. Ciesze się, ze u Ciebie pozytywy i tak trzymać, trzymam kciuki za nowa prace i leczenie w klinice:tak:

Misia niech szybko sobie idzie kochana:tak:

Widze temat swiat hehe ja już się doczekać nie mogę, kocham gwiazdke jak dziecko, co roku u nas urzadzana kameralnie i najlepiej, a dzieci w rodzinie sa, ale nie spędzamy z nimi zadnych swiat, wiec do obdarowania tak na prawde mam tylko M i mojego tate, bo teściowie i siostra M nie zasłużyli hehe, wiem wredna jestem;-)

Misia trzymam kciuki za szukanie pracy:tak:

Lux super, ze Ci się w nowej pracy podoba, tak trzymać:tak:

Aschlee ja u nas widziałam na razie ozdoby na Halloween, ale w PL to ja nie czuje tego klimatu, czułam klimat Halloween zagranica jak mieszkałam i tam lubiłam to swieto:tak:

Moniusia takie nastawienie Twoje kochana uwielbiam:-)

Jugoslawa milego dzionka kochana

Jestem poweekendowo;-). W sobote chalpe wysprzatalam na blysk, wczoraj gotowanie, pranie itd hehe. Zrobilam karpatke, a na obiad powiem Grecji bo cevapcici z sosem tzatziki i ryzem i pieczarkami mniammm

Milego dzionka:-)

reklama
Do góry