reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej dziewczyny,

blair: o to do 1.10 już blisko :) Trzymaj się tam dzielnie :) Imię bardzo mi się podoba. Kciuki za was :)

aschlee: maleństwo poczuje, że w styczniu jeszcze za zimno, żeby wychodzić na świat i zostanie w ciepłym brzuszku do lutego :) Trzymam kciuki!

lux: ok rozumiem. Mam nadzieję, że kierownik coś zaradzi, a w razie czego jak będzie musiał odejść to szybko znajdzie coś lepszego. A jakie plany na weekend? Co w na obiadek?

sikulinda: hej :) Miło, że wpadłaś :) To sobie odpoczęsliście. I dobrze, tak jak piszesz - reset się dobry. Dobra wiadomość, że @ przyszła. Noooo i te spadające kilogramy - super :) Szkoda, że nie możemy się pochwalić sukcesami z dwoma kreseczkami, ale wszystko przed nami, wszystko przed nami :D

anula: hej, jak miło, że napisałaś :) Co u ciebie? Ja się urlopowałam, ale jakis czas temu. Co prawda naładowałam dosyć mocno baterię, wiec można stwierdzić, że tak, jestem wyurlopowana i naładowana :D hihi

misia: hej :) U mnie to tak bywało z rozmowami o pracę, że chcieli mnie tam, gdzie wydawało mi się, że rozmowa poszła kiepsko :D hihi Kciuki za twoje rozmowy!

Uwielbiam, kiedy budzi mnie słoneczko za oknem. Piękna sobota się szykuje!
Jakie u was plany obiadowe dziewczyny? U mnie klasyka czyli kotlecik schabowy z ziemniaczkami i surówką :)
Zbieram się powoli na szybkie spożywcze zakupy. Potem ogarnianie chaty i jakiś relaksik.

Udanego dnia :)

reklama
Hej dziewczyny,

blair: o to do 1.10 już blisko :) Trzymaj się tam dzielnie :) Imię bardzo mi się podoba. Kciuki za was :)

aschlee: maleństwo poczuje, że w styczniu jeszcze za zimno, żeby wychodzić na świat i zostanie w ciepłym brzuszku do lutego :) Trzymam kciuki!

lux: ok rozumiem. Mam nadzieję, że kierownik coś zaradzi, a w razie czego jak będzie musiał odejść to szybko znajdzie coś lepszego. A jakie plany na weekend? Co w na obiadek?

sikulinda: hej :) Miło, że wpadłaś :) To sobie odpoczęsliście. I dobrze, tak jak piszesz - reset się dobry. Dobra wiadomość, że @ przyszła. Noooo i te spadające kilogramy - super :) Szkoda, że nie możemy się pochwalić sukcesami z dwoma kreseczkami, ale wszystko przed nami, wszystko przed nami :D

anula: hej, jak miło, że napisałaś :) Co u ciebie? Ja się urlopowałam, ale jakis czas temu. Co prawda naładowałam dosyć mocno baterię, wiec można stwierdzić, że tak, jestem wyurlopowana i naładowana :D hihi

misia: hej :) U mnie to tak bywało z rozmowami o pracę, że chcieli mnie tam, gdzie wydawało mi się, że rozmowa poszła kiepsko :D hihi Kciuki za twoje rozmowy!

Uwielbiam, kiedy budzi mnie słoneczko za oknem. Piękna sobota się szykuje!
Jakie u was plany obiadowe dziewczyny? U mnie klasyka czyli kotlecik schabowy z ziemniaczkami i surówką :)
Zbieram się powoli na szybkie spożywcze zakupy. Potem ogarnianie chaty i jakiś relaksik.

Udanego dnia :)
Hey kochana ... urlop rzecz ważna ;-) a akumulatory naladowane to priorytet;-) ciesze się ze pozytywna energia od ciebie bije ;-) u mnie po woli do przodu
... troszkę się leczymy w klinice niepłodności ... mlody zaczol szkoke wiec jest co robic ;-) a ja zaniedlugo zaczynam prace .. po drodze szykuje się maly wyjazd ale chyba ze względu na prace mi przeleci kolo nosa .. ;-)
I tak życie płynie ;-)
Planów szczegolnych na weekend brak choc trzeba cos wymyslec bo kadna pogoda się i u mnie zapowiada . Milego dzionka

Dzień dobry. Ja wczoraj odwalilam połowę sprzatania u dziś mam mniej. Nawet dywan upralam- po czym zaczęło padać, wiec przynajmniej dobrze wyplukany jest. Miłego weekendu.

Hej kobietki,

no i niedziela już prawie cała zleciała. Pogoda w weekend dopisała, dopiero teraz się jakoś chmurzy. Ja właśnie skończyłam obiadek jeść, a teraz deserek jakiś...hmmm może lody? :D Z gorącymi malinkami :D Mniaaaaaaaaaaaaaaam!

anula: i co tam robiłaś w weekend? Ooo super, że robotę zaczynasz. A kto wie, może skurat się uda wyjechać? Chociaż to zawsze tak trochę dziwnie na początku się urlopować :) Trzymam kciuki za klinikę, niech się powiedzie :)

misia: o ja też mogłabym dywan wyprać :D Nie znoszę tego robić :p Zawsze czekam na śnieg i mróz i robię to zimą :D

lux: jak weekend?

Co u pozostałych dziewczyn słychać?

Witajcie w poniedziałek :)

Ale tutaj cicho przez weekend...Wracajcie dziewczyny! Szybko, szybko :)

Melduję się :)

U mnie tez weekend cieplutki, ale dziś już jesień chyba zawitała na dobre :) co prawda nie pada, ale czuć w powietrzu już :) Ja sprzątałam, ale w niedzielę, bo w sobotę byliśmy w klinice i płytki wybierać do domku :) Także niedziela za to była dosyć pracowita :)

moniusia: noooo witaj witaj :D A co tam w klinice? Ooo i jakie płytki wybraliście? Wybieranie tego wszystkiego do urządzenia i wykończenia domu czy mieszkania to istny zawrót głowy :D Ponoć koniec września/początek października ma być ciepły i słoneczny :)

Ano zapytaliśmy się czy będzie lepiej, a p. doktor jakbym ja obraziła ;d mówi: "no jasne! nie wyobrażam sobie, żeby moja młoda pacjentka tak mi odpowiadała" ;) Dała mi maksymalne dawki.. powiedziała, że może wystąpić hiperstymulacja, ale ona jest zwolenniczką tego, aby troszkę brzuch pobolał, niż żeby było tak mało komórek. I w sumie się zgadzam, bo ja mogę wszystko wycierpieć, byleby się udało :) I być może powiedziała też do takiego słabego efektu przyczyniło się to, że brałam 2 zastrzyki razem, a powinno się jeden rano, drugi wieczorem.. ale poprzedni lekarz powiedział, że to nic nie szkodzi ;/ no, ale wiadomo jak to z nimi :) No i rozpisała już mi wszystko do końca, że nie będę musiała jeździć na okrągło i 16 października wizyta i jakoś za 3-4 dni punkcja jak dobrze pójdzie :)

Przeciw hiperce mam pić 3 L wody dziennie i do tego miałam kupić białko tzn. izolat białka serwatkowego i też po kilka łyżeczek dziennie jeść ;D czuję się jak paker ;D No, ale powiedziała, że hiperka wtedy nie wystąpi, to trzeba się słuchać :)))

Tak, mam już do kuchni wybrane, do łazienki, do hallu (tu trochę zaszalałam, bo aż 120 zł za metr:p). Jedynie na tarasy, balkony nie mam :)

Idzie zwariować :) chociaż z wyborem płytek miałam mniejszy problem niż kupnem butów:p nie mogłam wyjść i się zdecydować :p A płytki to raz, dwa :) może dlatego, że wcześniej miałam już upatrzone :)

O proszę :) kurde wiesz kochana w sumie dla mnie to tak sobie z tą pogodą :p bo na 2 października planowałam sadzić sad i drzewka, ale musi padać, bo nie wyrobię z noszeniem konewek ;/

Hej kochane:-)

Anula hej hej kochana. Ciesze się, ze u Ciebie pozytywy i tak trzymać, trzymam kciuki za nowa prace i leczenie w klinice:tak:

Misia niech szybko sobie idzie kochana:tak:

Widze temat swiat hehe ja już się doczekać nie mogę, kocham gwiazdke jak dziecko, co roku u nas urzadzana kameralnie i najlepiej, a dzieci w rodzinie sa, ale nie spędzamy z nimi zadnych swiat, wiec do obdarowania tak na prawde mam tylko M i mojego tate, bo teściowie i siostra M nie zasłużyli hehe, wiem wredna jestem;-)

Misia trzymam kciuki za szukanie pracy:tak:

Lux super, ze Ci się w nowej pracy podoba, tak trzymać:tak:

Aschlee ja u nas widziałam na razie ozdoby na Halloween, ale w PL to ja nie czuje tego klimatu, czułam klimat Halloween zagranica jak mieszkałam i tam lubiłam to swieto:tak:

Moniusia takie nastawienie Twoje kochana uwielbiam:-)

Jugoslawa milego dzionka kochana

Jestem poweekendowo;-). W sobote chalpe wysprzatalam na blysk, wczoraj gotowanie, pranie itd hehe. Zrobilam karpatke, a na obiad powiem Grecji bo cevapcici z sosem tzatziki i ryzem i pieczarkami mniammm

Milego dzionka:-)

reklama
Do góry