reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Blair to juz lada moment suuuuper.Bardzo sie ciesze kochana :tak: Jakie imie wybraliscie?
U mnie niby termin na luty ale kazuja nastawiac sie na styczen.Dzis mowil ze lepiej upatrzec klinike z oddzialem neonantologicznym.Ale licze zedotrzymamy w dwupaku jak najdluzej

Jugoslawa nawet nie wiem kiedy ten suwaczek tak szybko przeskoczył z jednego końca na drugi ;)

Aschlee tak już bardzo blisko :) będzie Zuzia :) (imię wybrane pod kątem żeby była mała zadziora ;p)
Mam nadzieje ze wytrzymacie jednak do terminu bez problemu ;) ja miałam stawianie brzucha od 24tc i bałam się ze mogę nie dotrwać do terminu, ale Zuzi się nie spieszy i gdyby nie cc dzień przed terminem to możliwe ze bym mogła przenosić ;) nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale biorę od 4m-ca witaminy które ponoć w 80% pomagają w donoszeniu ciąży (ponoć potwierdzone badaniami), ale ile w tym prawdy to nie wiem...
Trzymam za Was Laski mocno kciuki!

Moje poranne 23 stopnie zamieniły się w 32 stopnie...ale gorąc! A do tego okropna duchota! Płynę, normalnie płynę...

blair: ooooooooooooo hej :) Twój suwaczek ciążowy już na końcówce :D Jak się czujesz? Wszystko gotowe na przyjęcie maluszka?

lux: nie wiem co się tam dzieje u twojego chłopa w pracy, ale mam nadzieję, że znajdzie sobie coś. Skoro aż zmiana pracy to pewnie niezbyt ciekawie tam u niego :/

nie che na otwartym pisac za duzo o jego pracy, ale po prostu robi za innych i wysiada juz fizycznie :no:

Hej hej:-)

Moniusia bardzo dobre nastawienie i ciesze się, ze Twoja tesciowa jest taka wyrozumiala, a urlop przyda się na pewno:tak:. Niech roślinki pięknie rosna;-)

Aschlee bardzo się ciesze, ze wyniki super, a malutka jaka duza już, super kochana, piękne imie dla niej wybraliście:tak::-)

Lux powodzenia w nowej pracy, szybko się adaptujesz i dobrze. Oby Twój znalazł szybko jakas dobra prace:tak:

Blair witaj kochana, widze, ze u Ciebie już finisz, super, ze wszystko dobrze, trzymamy kciuki:tak::-)

U nas dzis juz chlodniej ehhh jesien idzie:sorry:. U mnie tradycyjna kawka i do pracy;-)

Milego dzionka:-)

hej laseczki trochę mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum :-p ale przez ten czas odpoczęłam sobie jak nigdy! Kotlina Kłodzka jest PIĘKNA, zwiedzaliśmy od rana do wieczora...z miśkiem sielanka :-) dobrze nam zrobił taki reset.

Dostałam w końcu 1-szą @ od poronienia, trwała co prawda 9 dni ale chyba zaczyna się wszystko normować, bo beta spadła do 0, we wtorek idę ten wymaz na chlamydię, ureaplasme, i te inne parchy..., waga spadła już o 10 kg :-pa po metforminie czuję się świetnie ;-)

Witam nowe kobitki i gratuluje tym, którym się udało...chwalić mi się tu szybko, która zaciążyła?!:-)

Sikulinda oby juz bylo z górki ...

Jazza milego dzionka ....

Blair milo że zajrzas,szybkiego rozwiazania i cudownego spotkania z Zuzka życzę, mam nadzieję że jak znajdziesz chwile to sie pochwalisz córcia ;-)

Lux oby w tej pracy bylo ci lepiej, a m może niech rozejrzy się za czyms innym ..

Aschle pozytywne wiesci od ciebie sa jak poezja ...ciesze się strasznie ....

Moniusia dobre nastawienie to połowa sukcesu - walcz ... kciuki zaciskam ...

Jugoslawa witam witam ... czy ty przyladkiem nie urlopowalas? Chyba ze cos pokrecilam ....

Kobietki szukajace pracy jak wam idzie ? Mam nadzieje ze juz cos macie ....

Pozdrawiam

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Sikulinda oby juz bylo z górki ...

Jazza milego dzionka ....

Blair milo że zajrzas,szybkiego rozwiazania i cudownego spotkania z Zuzka życzę, mam nadzieję że jak znajdziesz chwile to sie pochwalisz córcia ;-)

Lux oby w tej pracy bylo ci lepiej, a m może niech rozejrzy się za czyms innym ..

Aschle pozytywne wiesci od ciebie sa jak poezja ...ciesze się strasznie ....

Moniusia dobre nastawienie to połowa sukcesu - walcz ... kciuki zaciskam ...

Jugoslawa witam witam ... czy ty przyladkiem nie urlopowalas? Chyba ze cos pokrecilam ....

Kobietki szukajace pracy jak wam idzie ? Mam nadzieje ze juz cos macie ....

Pozdrawiam

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

no mi sie nowa praca podoba, zobacze co bedzie jak juz pojde na caly etat, a moj z kierownikiem rozmawial i powiedzial co go boli, zobaczymy czy to cos da :sorry:

Do góry