reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej dziewczyny,

co tam u was słychać w czwartkowy poranek?
Mam za oknem słonko, na termometrze przyjemne 23 stopnie :) Trochę się chmurzy, ale ponoć padać ma dopiero jutro.
Do przyjścia @ jeszcze około 3-4 dni. Niech przyłazi franca i lecimy z monitoringiem i CLO :)

Udanego dnia :)

Hej hej:-)

Moniusia masz racje kochana czasem trzeba myslec o sobie, może to samolubne, ale czasem tak trzeba, bo często zapominamy o swoich potrzebach, a potem jesteśmy nieszczęśliwi.. czasem po prostu dobrze jest być samolubnym;-)

Watpliwosci bardzo dobra decyzja ze studiami, tak trzymaj kochana:tak:

Jugoslawa kochana niech franca szybko przychodzi, a potem idzie precz na dobrych pare miesięcy:tak:

U mnie ostatni dzień @, wreszcie hehe. Pogoda piekna, cieplutko, słonecznie, jak dla mnie może być tak caly czas:-)

Aschlee sle słoneczko jak u Ciebie nie ma:-)

Teraz drugie śniadanko, kawka i lecim z robota;-)

Milego dzionka:-)

No hej :)))

Jugosława, No pięknie jest na dworze u mnie też, dziś 32 stopnie ;O niech pada, niech pada, bo posadziłam już na budowie roślinki i musza się ładnie przyjąć :) O :))) ciekawe co tam u Ciebie będzie się działo,oby jak najlepiej!;)

jazza, Ty robotna kobieto ;D ja co prawda tez mam dużo pracy w pracy, ale jakoś mnie tak.. odrzuca od tego księgowania :p

Rozmawiałam wczoraj z teściową. Poprosiłam, że chcę iść na urlop bezpłatny na cały październik. Zaczęła się na mnie wydzierać :p że mam iść na normalny urlop, bo niby nie wykorzystałam (a bralam tyle, tylko, że ona nigdy nie każe nic wypełniać:p) i powiedziała, że mi normalnie zapłaci. Mam odpocząć ile chce, nawet dłużej i, że bardzo zmizerniałam i już dawno chciała ze mną porozmawiać, żebym sobie odpoczęła :)

jazza: ty i ta twoja super energia z rana :D To działa lepiej niż najlepsza kawka :D Ostatni dzień @ to dobra wiadomość :D Akurat na weekendowe szaleństwo :p Udanego końca tygodnia w pracy kochana :D Jeszcze jutro i weekend.

moniusia: hej hej :) Mam nadzieję, że roślinki się ładnie zakorzenią i będą cieszyć oko :) Bardzo ładnie się ta twoja teściowa zachowała. Miłe to :) I dobrze, że tak podchodzi do sprawy, bo ktoś inny to mógłby stwierdzić, że jak rodzina to urlop powinien być bezpłatny, a tu jednak postąpiła tak jak jak z dobrym pracownikiem :) Super. No i dla ciebie super, bo zawsze kasa się przyda :) A jeszcze jak mówisz, że mało urlopu brałaś to nie ma co mieć wyrzutów sumienia :)

wątpliwości:
bardzo ciekawy kierunek studiów :) Powodzenia :D Potem zakładaj żłobek i przedszkole, a my tam swoje dzieciaki poślemy :D:D:D

Jugosława, no właśnie M. dzwonił, że jedna hortensja mi padła.. :(( chyba od wiatrów :((( Teściowa dużo rozumie, wie, że chodzi o tą przyjaciółkę. Powiedziałam wczoraj wprost, że chcemy drugi raz podejść, ale muszę się odciąć trochę, bo za bardzo się stresuje. Od razu powiedziała, że nie ma sprawy i, że widzi, że ja już nie daję rady. Myślałam, że dam radę pracować, ale jeśli chcę odpocząć psychicznie to niejeżdżenie na imprezy mi nie wystarczy... muszę całkowicie zająć się budową i zapładnianiem :p

Aschlee, łaaaaa super! Czekaj, bo coś przegapiłam -Vivi to znaczy Vivienne? :) Podoba mi się :D Bo mój idol z dzieciństwa czyt. Michał Wiśniewski nazwał tak jedną z cór ;D Nie śmiać się :p Cały czas go uwielbiam :p

Ostatnia edycja:
aschlee: będziesz miała córeczkę!!! Jak pięknie :D Cudownie nowinki. Niech mała zdrowo rośnie, a mamusia dobrze się czuje &&&&&&&&&

moniusia: wiatry dla roślin są zabójcze :/ Ale jak tylko jedna padła to dobrze. Małe straty :) Dobrze, że masz blisko siebie ludzi, którzy chcą pomóc i rozumieją. Teraz to po prostu wszystko musi pójść od początku do końca dobrze!! Musi :D

reklama
Hej
Asch suoer, ze sie corcia potwierdzila,
my na zakupach bylismy i niedawno wrocilismi, samiec pracy innej bedzie szukac, zle sie tam u niego dzieje :no: wczoraj na dniu probnym w pracy bylo fajnie, bratowa mnie uczy wszystkiego i mysle, ze szybko sie ogarne i bedzie mogla isc na l4 i doczekac konca ciazy :-)

Do góry