reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witam

Jugoslawa co u mnie? Hmm robimy badania co jest nie halo... mam nadzieje ze do konca roku uda sie wszystko porobic i zaczac starania.
Na szczescie nie jest tak zle i NFZ nam to sponsoruje az w szoku jestem
Za pare dni wracam do pracy, mloda do zerowki.

Madziolina jak tam u Ciebie kochana?

Ewix ladne mebelki, moja rok temu miala pokoj remontowany, a dzis mowi ze jej kuzynka ma ladniejszy bo! Ma serduszka na scianach a ona ksiezniczki???!!!

Lux i co podejmujesz sie pracy?

Jazza jestem jestem ale jakos ostatnio weny brak bylo i czasu wiecznie cos.
Co kupilas sobie z ciuszka? Chyba foto pokazywalas ale ja niewidzialam:/

Helloł właśnie wróciłam z imprezy 25 lecia ślubu znajomych i normalnie w szoku jestem bo koleś mnie podrywal na chama a był z kobietą i w dodatku zna mojego męża. Nigdy mi się to nie zdarzyło bo jak ktoś zna Misia to nie podchodzi do mnie :) ale się trochę podbudowalam ze laska jeszcze jestem ;) bo ostatnio miałam wątpliwości.

Witam

Jugoslawa co u mnie? Hmm robimy badania co jest nie halo... mam nadzieje ze do konca roku uda sie wszystko porobic i zaczac starania.
Na szczescie nie jest tak zle i NFZ nam to sponsoruje az w szoku jestem
Za pare dni wracam do pracy, mloda do zerowki.

Madziolina jak tam u Ciebie kochana?

Ewix ladne mebelki, moja rok temu miala pokoj remontowany, a dzis mowi ze jej kuzynka ma ladniejszy bo! Ma serduszka na scianach a ona ksiezniczki???!!!

Lux i co podejmujesz sie pracy?

Jazza jestem jestem ale jakos ostatnio weny brak bylo i czasu wiecznie cos.
Co kupilas sobie z ciuszka? Chyba foto pokazywalas ale ja niewidzialam:/

tak przyjelam nowa prace i bede miec swiiety spokoj! nawet nie wiesz jak sie ciesze :-)

Helloł właśnie wróciłam z imprezy 25 lecia ślubu znajomych i normalnie w szoku jestem bo koleś mnie podrywal na chama a był z kobietą i w dodatku zna mojego męża. Nigdy mi się to nie zdarzyło bo jak ktoś zna Misia to nie podchodzi do mnie :) ale się trochę podbudowalam ze laska jeszcze jestem ;) bo ostatnio miałam wątpliwości.

widzisz a do mnie na fejsie wypisuja i nic nie robi to, ze mam fotki z moim :-D

Hej laski,

julia: cieszę się, że zajrzałaś :) Oooo NFZ refunduje? No proszę, potrafią pozytywnie zaskoczyć :) Mam nadzieję, że dowiecie się wszystkiego i będzie dalej dobrze. A i, że powrót do pracy będzie przyjemny i będziesz zadowolona.

ewix: ładny pokój. Taki jasny i uspokajający, bo zielone elementy :)

misia: oj tak, taka akcja z podrywaniem potrafi nas podbudować :D Przyjemne takie momenty. Zwłaszcza jak czasem nas dopada lekki dołek. Podoba mi się twój opis, że jak ktoś zna misia to wie, że ma do ciebie nie podchodzić :D:D:D

U mnie leniwa niedziela. Nic a nic mi się nie chce...na kolację zamówiliśmy pizzę. Taaaaaaaaaaak dawno nie jedliśmy zamówionej, że nawet nie jestem w stanie określić kiedy to było. Smaczna była, to najważniejsze. A teraz zbieramy się na spacerek, żeby chociaż trochę tej pizzy spalić :D:D:D Hahahaha :D

reklama
Hej laski,

julia: cieszę się, że zajrzałaś :) Oooo NFZ refunduje? No proszę, potrafią pozytywnie zaskoczyć :) Mam nadzieję, że dowiecie się wszystkiego i będzie dalej dobrze. A i, że powrót do pracy będzie przyjemny i będziesz zadowolona.

ewix: ładny pokój. Taki jasny i uspokajający, bo zielone elementy :)

misia: oj tak, taka akcja z podrywaniem potrafi nas podbudować :D Przyjemne takie momenty. Zwłaszcza jak czasem nas dopada lekki dołek. Podoba mi się twój opis, że jak ktoś zna misia to wie, że ma do ciebie nie podchodzić :D:D:D

U mnie leniwa niedziela. Nic a nic mi się nie chce...na kolację zamówiliśmy pizzę. Taaaaaaaaaaak dawno nie jedliśmy zamówionej, że nawet nie jestem w stanie określić kiedy to było. Smaczna była, to najważniejsze. A teraz zbieramy się na spacerek, żeby chociaż trochę tej pizzy spalić :D:D:D Hahahaha :D

moj pojechal na nocke a ja mysle czy by se na miasro nie wybyc na fast fooda :-D

Do góry