reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Ponad miesiąc czekam na meble w piatek dostałam telefon ze będą w poniedziałek i czekałam do północy. Jak dzwonilam do firmy wczoraj o 20 to mówili ze kierowca ma male opóźnienie ale bedzie a dzisiaj mi mówi kobieta ze będą dopiero w piatek.

reklama
jazza: sukienka z opisu cudna! A naleśniki tez lubię te co wymieniłaś :D

cytrynowa: ciekawy sposób z tą skórką. Może kiedyś wypróbuję, albo komuś sprzedam, żeby zrobił i przyjadę na gotowe :p :D

lux: i jak tam? Udało ci się załatwić sprawę z allegro?

moniusia: jak się czujesz? jakie wieści u ciebie?

U mnie pada :D Aż otworzyłam okno i mocno się zaciągnęłam cudownym, pachnącym ziemią powietrzem! Niech popada, ziemi się przyda woda.

czekam na mejla z allegro, wtedy bede wiedziec co i jak

Witajcie ;*

Widzę szał zakupów meblowych tutaj :) Ja mam dwie kanapy jedna większa, duża mniejsza, skórzane. Ale mam wujka tapicera i obijamy je na nowy dom na beżowo do tego beżowe podusie w róże (to aranżacja na wiosnę, haha), a na zimę coś z bielą ;D U mnie na budowie zaraz robią tynki i mój wariat chce już w grudniu się wprowadzić, ale tylko raz mi to powiedział, że w razie gdyby nie wyszło to żebym nie miała pretensji haha :) Choć ja bym nawet wolała na spokojnie jak planowaliśmy w kwietniu :)

Jugosława, u mnie też popadało troszkę, zupełnie inne powietrze :-) No dziś miałam pierwszą weryfikację. Badali progesteron, estradiol i betę już.. i tak o - progesteron niski wg pani doktor, ok. 20, estradiol ponad 500, ale też mówi, że za niski, a beta hcg jeszcze po pregnylu 3,9 :) ale jak zobaczyłam wyniki to się cała trząsłam, bo myślę matko może już się wgryzły kropki haha :) ale pani pielęgniarka jak pobierała krew powiedziała, że 3 dni po transferze nie ma prawa wyjść nic :) tym bardziej 4-dniowego zarodka :) dopiero przeczytałam w necie później, że to pozostałość po pregnylu i pani dr później przez tel. też to powiedziała. W każdym bądź razie pani dr dzwoniła i kazała pozwiększać dawki wszystkiego :-) no to się faszeruję :) ponad 20 tabsów dziennie :) ale na szczęście nie wszystko do żołądka :p Oprócz tego ostatni dzień dzisiaj łykam relanium. Wiesz, to uspokajające, mogę śmiało powiedzieć, że OGŁUPIAJĄCE. Bo jak wezmę to przez 1,5 godz. nie wiem co się ze mną dzieje :) Ale mam tydzień zwolnienia, więc luzik :)

Ostatnia edycja:
ewix: o kurde to niezbyt fajna sytuacja z tym sprzedającym :/ Może urlop jakiś mają, albo przestoje związane właśnie z urlopami podwykonawców? Mam nadzieję, że szybko dostaniecie wasze meble! Zawsze można to zgłosić do allegro.

lux: mam nadzieję, że uda ci się rozwiązać problem :)

misia: może w końcu i u ciebie spadnie deszczyk :)

moniusia: ale to musi być stres :( Dobrze, że to relanium zażywasz :) Trzymam kciki za twoje kangurki kochana! Niech już zostaną z tobą na kolejne 9 miesiecy! Wujek tapicer to skarb :D Zazdroszczę :) Ooooo szalony z tą przeprowadzką w grudniu. Wtedy dużo rzeczy się dzieje, koniec roku, święta...dużo spraw na głowie. No zobaczycie jak wam tam wyjdzie :D Jak kangurki się zadomowią to zaraz wszystko szybciej skończycie i się przeniesiecie :D:D:D

A ja wcięłam właśnie pół kalafiora :D:D Opętał mnie przedkolacyjny głód :D O i mam słoneczko piękne, piękny koniec dnia się szykuje. Może tęcza też będzie, bo coś kropi jeszcze od czasu do czasu.

reklama
Kochana wujek tapicer, mama krawcowa, szyje firany, ma swój sklep, praktycznie jestem urządzona hah ;p A co do stresu to tak.. tyle, że tak jak mówisz relanium działa i to bardzo! Ale dziś ostatni dzień biorę.. Ale za to M. mi się dzisiaj przyznał, że nie może pracować u nas na budowie, wziął wolne, bo robi instalacje, ale mówi, że myśli tylko o kangurkach, aż mu niedobrze się robi.. chyba też mu dam relanium ;p I ja mialam niedawno piękne słoneczko! :) ale coś znów się chmurzy :) i w sumie niech popada jeszcze :) kalafiorek z bułką tartą? uwielbiam ;) a ja zaraz zaczynam robić pulpeciki :) Kochana, a Ty teraz działasz z clo? czy od nast. cyklu?

Do góry