reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie laseczki,

lux: przede wszystkim będziesz miała jasne i pewne dni i godziny pracy. No i kontakt z ludźmi i nie będziesz musiała słuchać obelg i użerać się nie będziesz musiała. Poza tym zmiana na lepsze to na bank. Ooo piły i kosiarki :D Przynajmniej dużo mężczyzn będzie do sklepu wpadać, a to zawsze przyjemniej :p Eh nie ma co się przejmować, ona tak gada, bo nie umie się inaczej bronić. Gdyby racja była po jej stronie to nie musiałaby tak wymyślac. Jednak to, że jej dzieci są bezczelne i rozwydrzone to wynosi się z domu...

fruzka: mam nadzieję, że z dnia na dzień jest trochę lepiej u ciebie. Tulam.

julia: hej hej kochana :)

jazza: wonder woman :D weekend juz :D

moniusia: hihi kangurki wasze malutkie :) To już jutro :D Oby pięknie wskoczyły do środka i ładnie się zadomowiły :D

cytrynowa: ja za piwkiem też tak średnio przepadam :) Jak dzisiejszy dzień ci mija?

misia: eh takie chodzenie do pracy wiedząc, że się nie będzie miało przedlużonej umowy jest mega ciężkie :/ Ja wierzę, że to się pozytywnie rozwiąże! Będzie praca i będzie bobas! O! Taki scenariusz ma być :D

anula: a co u ciebie?

U mnie @ na ukończeniu, więc się cieszę, bo dał mi popalić. Nie ma nic gorszego jak @ w upał...koszmar! Czyli powoli wracam na pole bitwy :D Hihi...

reklama
Jugosława bardzo dobry dzień. Kupiłam dziś bazę, top i jeden lakier z semilaca :) Więc jak wrócę do domu to od razu robię paznokcie :)

Teraz siedzę w domu przez chwilę. I zaraz lecę do koleżanki. I dziś bez alko, bo jutro jadę do lekarza.

A co u Was?

wiecie co? ja powiem Wam, ze praca niani jest ciezka, jak mnie wkurza jak ktos mowi, oj nie narzekaj, ile to roboty przy trojce dzieci... ja dam tej osoboe te dzieci, mam pisac szczerze to pisze, dzieci, ktore maja problem same za soba, z emocjami, placza bez powodu, piszcza, rzucaja sie na podloge, na poczatku lubilam ta prace, potem zaczelam sie meczyc...doslownie meczyc :no: kurcze to ciezko jest wziac pod opieke dzieci, ktore maja juz wrodzone nawyki i przyzwyczajenia i uczyc je mowic dzien dobry czy dziękuję, bo rodzice maja to gdzies... to strasznie trudne jest rano wstac i szarpac sie z takim dzieckiem, bo ma focha i nie chce isc do szkoly, co ja sie tam umordowalam :wściekła/y:i jej przyjacioleczka na mnie gada zle, a sama powiedziala, ze tylko mlodego brala do siebie do syna, bo dziewczyny sa nieznosne i paskudne i by jej dom rozniosly to, ze ja sie uzeralam, to ok, tak? brak slow

Ostatnia edycja:
Witajcie,

moniusia: trzymam mocno kciuki! Dzisiaj jest wasz dzień!!! Kochana trzymaj się :)

lux: pewnie, że bycie nianią jest trudne. Dla jednego dziecka to wyzwanie, a co dopiero przy większej ilości...ale tak jest, że kto nie przeżył tego to nie wie o co chodzi.

aschlee: jak się czujesz? :) Jak ci czas mija?

cytrynowa: powodzenia u lekarza :) Jak pazurki? Pochwal się :D

U mnie od rana słonko. Muszę się szybko zebrać i jechać na zakupy, bo nic nie mam w lodówce. Czyli standardowa sobota u mnie :D Potem sprzątanie, gotowanie i relaks. Wszystkiego po trochu. Coś mnie żołądek pobolewa, jelita chyba. Coś mi się wydaje, że podrażniłam sobie czymś. No i miałam rano mega bolesny skurcz łydki...najpierw lewej, a potem prawej :/ Musze magnezu z potasem sobie trochę połykać.

Udanego dnia dziewczynki :)

hej dziewczyny witam się z rańca :) Wczoraj u endokrynologa dowiedziałam się, że miałam cukrzycę ciążową, a obecnie stan przed cukrzycowy, powiedział, że to mogło być przyczyną poronienia, bo niedoczynność, cukrzyca i ciśnienie to było za dużo jak na taką małą fasolkę, przepisał siofor 500 3xdziennie, kazał mi mierzyć i notować ciśnienie, bo wczoraj u niego było 150/100, a zawsze miałam niskie...zlecił następne badania, i rezonans nadnerczy...sypie się laski :(
...a te semilaki są fajne? Nie miałam z nimi jeszcze do czynienia, a widziałam u mnie w drogerii :D Może se fundnę na poprawę nastroju :tak:

reklama
Dobry dzien kobietki

Sikulinda kochana bedziesz brala leki i wszystko bedzie dobrze.Zobaczysz :tak:

Jugoslawa a no jakos rewelacyjnie sie nie czuje nie bede klamac.Brzuch przedwczoraj w nocy bolal na tyle mocno ze zastanawialam sie nad wezwaniem pogotowia.W sumie chyba prosciej byloby sie przyzwyczaic do tych boli bo mecza mnie w zasadzie od samego poczatku...tylko to nie takie latwe bo zawsze wywoluja u mnie atak paniki.Uspokajam sie dopiero jak podslucham detektorem :)

Moniusia kciuki za Wasz dzien :tak: &&&&&&&&&&&&&&

Luxi praca z tego co piszesz serio duzo nerwow Cie kosztowala.To i tak dlugo dalas rade tam wytrzymac :tak:

Cytrynka jak tam nowe pazurki?

Ostatnia edycja:
Do góry