reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Luxi u nas sie robilo przetwory i soki z truskawek i wisnie i powidla ze sliwek, ogorki kiszone i konserwowe, papryke konserwowa i saltke z ogorkow (tylko inna bo ogorki, cebula, koperek i natka pietruszki, ocet, cukier, sol i pieprz. Potem robilismy mniej, a od kilku lat w ogole, ale obiecalam sobie, ze to zmienia i od nastepnego roku zonowu zaczne, bo uwielbiam konserwowe i kiszone bardzo:tak::-D

Ja dopiero do biua dotarla, zalatwialam sprawy w urzedach, mam juz numer uprawniajacy mnie do kursu na prawo jazdy, wiec teraz kierowcy strzezcie sie nadchodze hehe:-D:-), bylam w ZUS i Urzedzie skarbowym, zalatwialam sprawy sluzbowe, ukrop jak cholera, teraz cos zjem i do pracy rodacy, ale ten cza leci...:eek:

Milego dnia:-)

reklama
wiecie jak sie dzis usmialam
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
corka szwagierki mowi do mnie: ciociu wiesz, ze jedna pani jechala z panem motorem, spadl jej cukier i spadla podnoszac te paczki...mowie co ona gada...ide do tesciowej i ona mowi: nie wiesz jak pani G. sie czuje? mowie, ze nie a co jej jest? no jechala z mezem i cukier jej spadl i zemdlala mu z motoru podczas jazdy... zobaczcie jak sobie to dziecko wytlumaczylo
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
tesciowa to sie poplakala ze smiechu​

reklama
Do góry