reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Zdjęcie3259.jpg

Załączniki

• Zdjęcie3259.jpg
    Zdjęcie3259.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 63
Hej hej:-)

Luxi u nas sie robilo przetwory i soki z truskawek i wisnie i powidla ze sliwek, ogorki kiszone i konserwowe, papryke konserwowa i saltke z ogorkow (tylko inna bo ogorki, cebula, koperek i natka pietruszki, ocet, cukier, sol i pieprz. Potem robilismy mniej, a od kilku lat w ogole, ale obiecalam sobie, ze to zmienia i od nastepnego roku zonowu zaczne, bo uwielbiam konserwowe i kiszone bardzo:tak::-D

Ja dopiero do biua dotarla, zalatwialam sprawy w urzedach, mam juz numer uprawniajacy mnie do kursu na prawo jazdy, wiec teraz kierowcy strzezcie sie nadchodze hehe:-D:-), bylam w ZUS i Urzedzie skarbowym, zalatwialam sprawy sluzbowe, ukrop jak cholera, teraz cos zjem i do pracy rodacy, ale ten cza leci...:eek:

Milego dnia:-)

Zamiast pietruszki warto dac swiezy lubczyk albo nac selera ;)

wiecie jak sie dzis usmialam
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
corka szwagierki mowi do mnie: ciociu wiesz, ze jedna pani jechala z panem motorem, spadl jej cukier i spadla podnoszac te paczki...mowie co ona gada...ide do tesciowej i ona mowi: nie wiesz jak pani G. sie czuje? mowie, ze nie a co jej jest? no jechala z mezem i cukier jej spadl i zemdlala mu z motoru podczas jazdy... zobaczcie jak sobie to dziecko wytlumaczylo
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
tesciowa to sie poplakala ze smiechu​

Ja się też poplakalam.

Świetny

Ja mam czerwony portfel ale czy to prawda ze pieniadze sie go trzymaja to nie wiem

Moja mama też ma czerwony. Wcześniej zawsze czarne. A odkąd ma czerwony to mówi ze zawsze się znajdzie grosz na najpotrzebniejsze rzeczy.

Wróciłam do domu przed 9. Starlam cukinię na zapiekanke. Teraz się "poci".
Mój dziś zupe z soczewicy ugotował. I suszone morele z cebulka ( jakby dziwnie nie brzmiało jest pyszne).
Ja zaraz kończę jesc i idę dalej zapiekanke robić. Jest mega prosta.
Łosoś, cukinia i jajka. Powinna być jeszcze marchewka Ale w sklepie nie znalazłam na wagę a nie będę poltora kilo dla jednej sztuki kupowac.

reklama
Hej hej:-)

Lux tak kochana ide na prawko hehe;-), wreszcie mam mobilizacje, bo w pracy chca bym zrobila, a jednak prawko to dobra rzecz i wygodna, wiec korzystam, a portfel podoba mi sie, ja mam niebieski to juz wiem czemu sie kasa nie trzyma hehe;-), a mala jest mega z tym tlumaczeniem, usmialam sie, dzieci maja pomysly:-D

Cytrynka zapiekanka wyglada super:-), uwielbiam lososia, powiedz lososia rozdrabiniasz do niej? Jakie przyprawy dajesz?

U nas upalow ciag dalszy heh, a ma by gorzej:eek: normalnie tropiki...
Kawke zapodaj i do pracy;-)

Milego dnia:-)

Do góry