reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Kochana ja juz wierze od 10 miesiecy ale z każdą @ ta wiara jest coraz mniejszą. Ja już tylko na cud liczę.
hej alez mnie tesciowa wkurzyla wczoraj wszystkiego sie czepia wszystko jej przeszkadza i jak tu z nia mieszkac trzeba zebrac kase i sie stawiac bo ja z nia do konca zycia nie zamierzam mieszkac
Ostatnia edycja:
hej alez mnie tesciowa wkurzyla wczoraj wszystkiego sie czepia wszystko jej przeszkadza i jak tu z nia mieszkac trzeba zebrac kase i sie stawiac bo ja z nia do konca zycia nie zamierzam mieszkac do konca zycia
co jej odwala?
a to ze za czesto piore a to ze zaduzo wody ciagnie pralka itp przeciez dokladamy sie do rachunkow nawet meczy nas o to ze dziecka nie mamy i nie jestesmy tacy mlodzi ze sie czasem troche powyglupiamy lubi wiedziec co i jak a my nic jej nie mowimy ciezki ma charakter na dodatek faworyzuje najmlodszego syna a nam daje odczuc ze jestesmy piatym kolem u wozu ja tak to odczuwam dlatego musimy sie postawic zeby mieszkac sami
cytrynowa_
Fanka BB :)
Lux no nie mam wyjscia. W pracy się dowiedziałam ze kilka osób ma coś podobnego. Może to wirus? Chyba będę musiała iść do lekarza.
Fruzka masc stosuje. Zlota nie mam
a to ze za czesto piore a to ze zaduzo wody ciagnie pralka itp przeciez dokladamy sie do rachunkow nawet meczy nas o to ze dziecka nie mamy i nie jestesmy tacy mlodzi ze sie czasem troche powyglupiamy lubi wiedziec co i jak a my nic jej nie mowimy ciezki ma charakter na dodatek faworyzuje najmlodszego syna a nam daje odczuc ze jestesmy piatym kolem u wozu ja tak to odczuwam dlatego musimy sie postawic zeby mieszkac sami
a nie mozecie narazie znalezc czego taniego na wynajem?
Lux no nie mam wyjscia. W pracy się dowiedziałam ze kilka osób ma coś podobnego. Może to wirus? Chyba będę musiała iść do lekarza.
kurcze, ale jeczmien nie jest chyba zarazliwy
reklama
a nie mozecie narazie znalezc czego taniego na wynajem?
brak kasy nam to uniemozliwia
Podziel się: