reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
cytrynowa, pewnie trzeba się wszystkiego chwytać :)

julia, powiem mu, że byłam i że pękł :p nie mam chęci się stresować i czasu :p Jak chodziłam na NFZ do lekarza mojego to mówił, że tylko CLO stosuje.

Właśnie dziewczyny, a jak dostałam skierowanie na te badanie hsg z tej kliniki niepłodności czyli od lekarza prywatnego to znaczy, że mogę się ubiegać o te badanie na NFZ? Czy nie ma szans? Bo w tej klinice też robią - za kasę wiadomo. A on, żeby było nam bliżej kazał szukać coś koło mnie. Ale czy jest szansa na NFZ?

Cześć. Nie odzywałam się, bo jakoś ochoty brak. Do tego młodsza córka ma chyba ten bunt trzy latka. Jest straszna, co chwilę drze się o byle co :/ Wczoraj koleś do nas żebyśmy nie znęcali nad dzieckiem. M powiedział kolesiowi parę słów, to ten skulił głowę i poszedł. Nikt małej nic nie zrobił. A to, że ma humorki, to już nie moja wina.

Co do mojego testu, to dzisiaj zrobiłam paskowy i widać dwie kreski (nawet M widział). Nie wiem czy tu będzie widać.
Zobacz załącznik 696692

Dzisiaj też na bete poszłam i M po pracy jedzie po wyniki. Nie nastawiam się na ciąże, ale chce w końcu mieć, to za sobą.

Pozdrawiam.

Cześć. Nie odzywałam się, bo jakoś ochoty brak. Do tego młodsza córka ma chyba ten bunt trzy latka. Jest straszna, co chwilę drze się o byle co :/ Wczoraj koleś do nas żebyśmy nie znęcali nad dzieckiem. M powiedział kolesiowi parę słów, to ten skulił głowę i poszedł. Nikt małej nic nie zrobił. A to, że ma humorki, to już nie moja wina.

Co do mojego testu, to dzisiaj zrobiłam paskowy i widać dwie kreski (nawet M widział). Nie wiem czy tu będzie widać.
Zobacz załącznik 696692

Dzisiaj też na bete poszłam i M po pracy jedzie po wyniki. Nie nastawiam się na ciąże, ale chce w końcu mieć, to za sobą.

Pozdrawiam.

kreske widac, jest si :-) czekamy na wynik bety

hej Aschlee super ze z maleństwem wszystko ok.nie pisalam bo w sumie nie mialam co dziewczyny wiem wiem za wczesnie jeszcze nie z porannego moczu ale musialam dzis zrobic bo chyba reke skrecilam i chcieli dac na przeswietlenie ale jak powiedzialam ze nie wiem czy powinnam bo ja albo mam dobrego dilera albo widze kreske w realu lepiej widac...rece mi lataja,lzy ciekną i jeszcze zdjecia wstawić nie moge no cholera!!!!

hej Aschlee super ze z maleństwem wszystko ok.nie pisalam bo w sumie nie mialam co dziewczyny wiem wiem za wczesnie jeszcze nie z porannego moczu ale musialam dzis zrobic bo chyba reke skrecilam i chcieli dac na przeswietlenie ale jak powiedzialam ze nie wiem czy powinnam bo ja albo mam dobrego dilera albo widze kreske w realu lepiej widac...rece mi lataja,lzy ciekną i jeszcze zdjecia wstawić nie moge no cholera!!!!

spokojnie poczekmay na foto, pochwal sie

reklama
Do góry