reklama
Cześć. Nie odzywałam się, bo jakoś ochoty brak. Do tego młodsza córka ma chyba ten bunt trzy latka. Jest straszna, co chwilę drze się o byle co :/ Wczoraj koleś do nas żebyśmy nie znęcali nad dzieckiem. M powiedział kolesiowi parę słów, to ten skulił głowę i poszedł. Nikt małej nic nie zrobił. A to, że ma humorki, to już nie moja wina.
Co do mojego testu, to dzisiaj zrobiłam paskowy i widać dwie kreski (nawet M widział). Nie wiem czy tu będzie widać.
Zobacz załącznik 696692
Dzisiaj też na bete poszłam i M po pracy jedzie po wyniki. Nie nastawiam się na ciąże, ale chce w końcu mieć, to za sobą.
Pozdrawiam.
trzymam kciuki za bete
ja widze bladziocha
Widzę szalejecie kobietki ....
Fruzka. Malusiolka juz po cichu Gratuluję ;-)
P.s mówiłam ze sama tu zostane ;-)
ja z Toba ehh
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Zrobimy sobie imprezkę i opijemy kreski dziewczyn ;-)ja z Toba ehh
Zrobimy sobie imprezkę i opijemy kreski dziewczyn ;-)
taaa pijmy poki mozemy
Lux Anula jak u mnie jutro wyjdzie jedna kreska to pije z wami,tylko ja sie nawale jak szpak i bede trzy dni do tylu chodzic :-)
wyjda Ci dwie i juz
reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
O rany.. co tu sie dzieje. Gratuluję dziewczyny wszystkim razem i każdej z osobna.
W tym tempie to trzeba będzie pomyśleć o nowym wątku bo sama tu nie zostanę. I tak powstaną letnie staraczki albo staraczki weteranki....
W tym tempie to trzeba będzie pomyśleć o nowym wątku bo sama tu nie zostanę. I tak powstaną letnie staraczki albo staraczki weteranki....
Podziel się: