reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
IMG_4847.jpg
Troszkę spokoju, troszkę leków i proszę :) beta 558 :)

Załączniki

• IMG_4847.jpg
    IMG_4847.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 40
taki przełom luty/marzec. Raz mi pokazuje końcówkę lutego raz początek marca , naaaaaaaaaaaaaaaaaaajgorzej bo luty ma w przyszłym roku 29 dni ...o_O

Haruna graaaaatki :)

Malus kochanie cos tam bylo :) powtarzalas tescik? Zaciskam kciuki &&&&&&&&&&

Jugoslawa no dzis kontrola.Oby bylo dobrze...licze na to bo od samego rana sciskam sie bardzo intensywnie z kibelkiem.
Zapach pieczywa i odrazu paw gwarantowany to samo mleko bleeeee

anula: hihi szałas mówisz? No to niezła zabawa była :D Nie zostaniesz sama, nie zostaniesz :) Mnie na liście kolejnego miesiąca nie ma, bo nie chcę o tym myśleć ;) Stresowało mnie myślenie o dniach płodnych, o tym, żeby dostosować wyjazdy czy spotkania do owulacji...koszmar. Teraz spokój :)

haruna: super wieści przyniosłaś :D Gratuluję! Kiedy do lekarza się wybierasz?

madziolina: trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze &&&&&

aschlee: &&&&&&& mam nadzieję, że wizyta będzie udana i wrócisz zadowolona i uspokojona.

reklama
Madziolina ja tam jestem pewna ze jutro wparujesz tu z foteczka pieknej fasolki ze slicznie bijacym serduszkiem :tak:

Do góry