reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

malus ja tez cos tam widze powtorz test trzymam kciuki
karola moj ma podobnie ale w koncu musi sie udac wiec razem bedziemy sie dopingowac
monis jak tam mija ci niedziela

reklama
Hej hej:-)

Aschlee kochana to dobrze, ze wszystko w porzadku, wystraszylas sie na pewno, sciskam:tak:

Karola to calkiem normalne, ze reagujesz tak na dziecko kuzynki, nasze reakcje sa jakie sa i sa zwiazane z –przezyciami, zalem, ze sie nie udaje, chociaz tak bardzo pragniemy, tez swoje przeszlam i tez takie reakcje mialam i mam, teraz juz nie tak jak kiedys, ale sa, ale wtedy tlumacze to sobie, ze los wie co robi i ze doczekam sie swojego szczescia, Ty tez sie doczekasz. A odnosnie tej zazdrosci to niestety ludzie sobie nawzajem zazdroszcza i nie zawsze tak zdrowo, ale zlozeczacz przy tym i to nie tylko w kwestii dziecka, a le w ogole zycia, sukcesow. Sek w tym, ze nie umiemy sie cieszyc tak naprawde czyims szczesciem czy sukcesem, tylko jak komus sie cos udaje to zmieniamy do niego nastawienie, unikamy itd itd. Przekonalam sie o tym nie razPrzekonalam sie o tym nie raz. W wiekszosc ludzi nie ma pozytywnych reakcji na sukcesy innych

Moniusia trzymam kciuki z ate badania, a Ty musisz myslec pozytywnie, bo tak jets lepiej kochana:tak:

Malusiolka ja nic nie widze na tescie, ale trzymam kciuki :)

Witam sie poweekendowo. Ja juz w pracy, jem sobie drugie sniadanko do kawki i do roboty. weekend tak szybko minal, ze szok. Ogarbelam dom, pogotowalam, porobilam troche rzeczy jak to zawsze jak wolne hehe. Jutro dzien ojca musze kupic prezent dla taty;-)

Milego dzionka:-)

Witajcie poniedziałkowo,

goście odprawieni do domu, cudowny weekend za nami, a teraz do pracy rodacy :D

malusiolka:
teścior faktycznie jakoś dziwnie wyszedł, do powtórki jak nic. Kciuki zaciskam :)

lux: jak tam po weekendzie?

jazza: fajnie, że akurat ci się udało wziąć wolne w dzień taty :)

anula: jak głowa? Pogoda trochę lepsza, więc ja dzisiaj bez bólu głowy wstałam :) Natomiast w weekend różnie było :|

karola: jak tam sytuacja z facetem? Eh każdy ma swój sposób na radzenie sobie z emocjami. Może w głębi serca tak wcale źle nie życzy kuzynce. Może jak emocje znajdą ujście to wszystko się jakoś wyklaruje i będzie dobrze.

aschlee: najważniejsze, że z chrupkiem dobrze. A czarne wkładki to dobry pomysł na biznes :) Jak się dzisiaj czujesz?

moniusia: powodzenia dzisiaj :) Mózg różnie działa. Ja wierzę, że tak czy inaczej, mimo wszystko będzie dobrze :)

julia: jak się czujesz?

madziolina: a u ciebie jak się tydzień zaczął?

Jugoslawa kochana ja nie mam wolnego, pisalam o tym co robilam w weekend, dzis, jutro, pomimo tego, ze dzien ojca i w pozostale dni pracuje ;-). Fajnie, ze udal sie weekend ze znajomymi:-)

Malusiolka i jak test ?

Jugoslawa noo głowa nie boli ale mula mam strasznego ...a za oknem szaro i buro
.. zaraz zdajr się będzie padalo ....masakra jakas ....

Jazza i jak gotowa na " awans"?kiedy będzie decyzja ?

jazza: jak czytałam twojego posta to mi się zlało w jedno zdanie " jutro wolne dzień ojca..." hahaha i tak mi powstało, że masz jutro urlop :D Chyba muszę okulistę odwiedzić :D Sorrrry za błąd ;) A co tacie chcesz podarować?

anula: pogoda nas testuje i to ostro :/ Ponoć na przyjść lato...tylko kiedy ? :| Ja wczoraj miałam takiego muła, że głowa mała...kawa nie działała :/ Dzisiaj niby mnie nie boli, ale jestem jakaś taka kołowata :/

Jugoslawa ja mam tak samo ... musze zabrac się za sprzątanie ale totalnie nie mam weny .... mlody jeszcze wczoraj spał w "bazie" takze w salonie szalas stoi hehe tak sobie wymyslil ....

A tak na marginesie spojrzalam na pierwsza stronę naszego wątku .. z jednej strony super bo duzo z nas zaszło w ciążę a z drugiej strony garstka nas zostala ... a ja czuję się juz jak mega weteranka i mam wrażenie ze sama zostane na liście "staraczkowej" ;-)

reklama
Do góry