reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jugoslawa hehe kochana no zobacyzmy w przyszlym tygodniu jakie szczegoly tego zawansu beda. Udanego weekendu, wypocznij sobie;-)

Lux oj nieciekawie, ze taki poranek Ci zafundowal mlody, ale dzieci niestety potrafia takie byc, nie wiadomo skad nagle u nich taka zmiana nagla w zachowaniu, ale s koro mowisz, ze to dobry chlopiec to moze to byl jednorazowy wybryk

Anula milego dzionka i wieczoru:-)

Luska jak wszystko bedzie ok to w przyszlym tygodniu bedziemy oblewac;-)

Aschlee kochana co sie stalo, ze trafilas do spzitala? Trzymaj sie tam dzielnie, trzymam za was ogromne kciuki:tak:

Karola przykro mi, ze ta wredna @ przyszla, ale oby to byly jej ostatnie podrygi:tak:

Zaraz uciekam do domku, M po mnie przyjedzie:-)

Milego wieczorku:-)

Jazza ja Ci powiem, ze on ma takie wejscia, ale rzadko, to co dzis bylo to masakra pod Bogiem

Luxi, a mnie w tym przypadku boli najbardziej to, ze moja kuzynka nawet w takich sytuacjach zawsze miała to co chciała i jak chciała, a ta wpadka tylko wszystko u niej przyspieszyla. A ja ostatnio mam ciagle pod górke. Płakać mi sie chce.

Albo nie chce... Mam za to piękne brwi ;p

Jazza a dzis znow wstalam rano i to co zobaczylam na wkladce wywolalo u mnie mega strach.Balam sie ze to juz koniec.Jechalam tam z placzem ale dzieki Bogu wszystko z Dzidziusiem ok serduszko pieknie bije.Kazali dodatkowo magnez brac i lezec.
Zrobili USG zebym sie uspokoila pokazali i pozwolili posluchac serduszka.Musze czarne wkladki chyba kupic zeby tego nie widziec

Luxi, a mnie w tym przypadku boli najbardziej to, ze moja kuzynka nawet w takich sytuacjach zawsze miała to co chciała i jak chciała, a ta wpadka tylko wszystko u niej przyspieszyla. A ja ostatnio mam ciagle pod górke. Płakać mi sie chce.

Albo nie chce... Mam za to piękne brwi ;p

wiesz zawsze tak jest, ja wiem jak to boli :wściekła/y: teraz wszyscy beda rozczulac sie nad malym a Tobie bedzie przykro

Jazza a dzis znow wstalam rano i to co zobaczylam na wkladce wywolalo u mnie mega strach.Balam sie ze to juz koniec.Jechalam tam z placzem ale dzieki Bogu wszystko z Dzidziusiem ok serduszko pieknie bije.Kazali dodatkowo magnez brac i lezec.
Zrobili USG zebym sie uspokoila pokazali i pozwolili posluchac serduszka.Musze czarne wkladki chyba kupic zeby tego nie widziec
Zamknij oczy ! A na poważnie to dobrze ze nic zlego to nie wrozy i ze serducho bije ;-) lezaj ....

karola znam ten bol ale ja ze szwagierka ktora urodzila w marcu mieszkam na poczatku byl placz a teraz unikam tej malej wtedy jest lepiej

reklama
Do góry