reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

To jeszcze trochę ;-) ale nim się człowiek obejrzy zleci,no i nie wiadomo co po drodze los przyniesie ;-)

Zobaczymy jak będzie u mnie .... bo ja to juz mam przeczucie ze wynik będzie nie najlepszy ( obym się mylila) i dopiero skrzydła mi opada no a wtedy wiadomo jak ewentualne leczenie itp to nie będzie na co liczyć ....

nie martw sie na zapas :-) dobranoc baby

reklama
Hej hej:-)

Igunia23 witaj:-)

Luska dobrze, ze odpuscilas, to zawsze pomaga, a na luzie latwiej jest, trzymam kciuki:tak:

Julia kochana ciesze sie, ze z malenstwem i corcia wszystko w porzadku i to najwazniejsze:tak:

Anula bede trzymac kciuki za badania, bedzie dobrze, tylko pozytywnie mysl o tym, bo to klucz do sukcesu:tak:

Malusiolka no jak bociek sie tam rozgoscil to cos to wrozy, gratulacje ciociu:-D

Dziekuje dziewczyny. Naradzilam sie wczoraj z M i z tata i tak przyjme posade, no ale szczegoly i ostateczna decyzja w przyszlym tygodniu. A czy czuje sie aby byc szefem? Hehe to ciezkie pytanie, bo chce stawic czola wyzwaniu, wiec polowa sukcesu.;-)

U nas deszczowo i ponuro. Nie pamietam juz kiedy bylo tak, ze grudzien byl brzydki, styczen okropny, luty i marzec i kwiecien przebrzydle, maj zniszczony przez pogode, a czerwiec he.. pare dni ladnych, a reszta takie nie wiem co, az strach sie bac co bedzie dalej. Ja chce slonce i cieplo:eek:

Milego dnia:-)

Hej dziewczyny,

ja ostatnio zabiegana jestem i nie mam czasu na nic :/
Tak się pojawiam, podczytuję co u was i znikam.

julia: dobrze, że ospa już sobie idzie od córci i że z groszkiem wszystko dobrze. Jak tam metaliczny smak? Odpuścił trochę? Kiedy masz teraz wizytę u gina?

jazza: no no no gratuluję pani prezes :D Poważna propozycja :) Ja też lubię sobie stawiać poprzeczkę coraz wyżej i uwielbiam mieć wyzwania. Z tego co się zorientowałam to masz zadatki na dobrą pania prezes :) Super :D

malusiolka: ale fajny bociek :D Gratuluję zostania ciocią :) Trzymam kciuki za test :D Bociek wie co robi :D

anula: to już niedługo na badanka idziecie :) Będę trzymać kciuki. Wiadomo, że człowiek sie denerwuje, ale z drugiej strony jak sie badań nie zrobi to się nie wie co o i jak. Dobrze będzie, tak czy inaczej idziecie do przodu a to ważne :)

luska: kciuki mocno zaciśnięte :D Początek lipca już blisko :)

igunia: witam nowa koleżankę :) Napisz nam coś o sobie :)

aliszia: udanego pobytu w PL :) Kciuki są &&&& :)

karola: dobrze, że z wynikami jest w porządku. A wiesz, nigdy nie wiesz co przyniesie kolejny cykl :D Może akurat tym razem @ się spóźnia z tego dobrego powodu :D Wiadomo, że nie ma co się nakręcać jakoś mocno, ale i tak już to w rękach kogoś innego żeby sie zadziao ;) Kciuki kochana! :)

U nas goście wpadają na weekend, więc czeka nas trochę zabawy :D Pogoda mam nadzieje nie da popalić, bo wczoraj to było okropnie pochmurno...jakby jesień była :|

Udanego dnia laski!

dzien dobry, mialam koszmarny poranek w pracy :wściekła/y: dwojka starszych dzieci miala dzis wycieczke, Pati wstala bez problemu, natomiast Mateusz nie chcial wstac, zwyzywal mnie od glupiej i wrednej, priba sciagniecia go z lozka skonczyla sie skopaniem moich rak i o malo co brzucha i twarzy, zadzwonilam do Lidki i ją tez zwyzywal przez tel! na wycieczke pojechala sama Pati a mlody dostal lanie od mamy gdy wrocila z nocki, jest jej glupio, widac to, no ja nie wiem co sie z tym chlopcem dzieje, byl taki grzeczny, chyba go przechwalilam...​

Dzień dobry ....

Lux to faktycznie nie przyjemnie .....

Jugoslawa u nas tez pochmurnie i kropi .... wstalam juz z bólem głowy ....
No badania juz tuz tuz .... ale będzie czarno na białym ....

Jazza miłego dnia ....

Czy któraś z was mierzy temperature ?
Ja z ciekawości "wygladu wykresu " i reakcji podczas dni plodnych zaczęłam mierzyc .....

lux: faktycznie kiepski poranek :/ Może jakiś bunt przechodzi? Dzieci to są zmienne istoty, aż czasem człowiek nie wierzy w to co widzi :| Może pogadaj z ich mama, może coś jest na rzeczy? No chyba, że wybitnie nie lubi rano wstawać :)

anula: ja mierzyłam przez 2 cykle, ale zarzuciłam bo raz, że mnie to stresowało, a dwa często miałam różne poranki, więc wyniki nie były powtarzalne. Ja mierzyłam gdzieś od 8-10 dnia do końca cyklu...Powodzenia :D

U mnie taka chmura czarna za oknem, że jak zacznie z niej padać to chyba wszystko popłynie :|

lux: faktycznie kiepski poranek :/ Może jakiś bunt przechodzi? Dzieci to są zmienne istoty, aż czasem człowiek nie wierzy w to co widzi :| Może pogadaj z ich mama, może coś jest na rzeczy? No chyba, że wybitnie nie lubi rano wstawać :)

anula: ja mierzyłam przez 2 cykle, ale zarzuciłam bo raz, że mnie to stresowało, a dwa często miałam różne poranki, więc wyniki nie były powtarzalne. Ja mierzyłam gdzieś od 8-10 dnia do końca cyklu...Powodzenia :D

U mnie taka chmura czarna za oknem, że jak zacznie z niej padać to chyba wszystko popłynie :|

ona trzyma je krotko, jego wiecznie nie ma, dostal mlody lanie, on wstanie rano, ale dzis po prostu stwierdzil, ze nie pojedzie na ta wycieczke i juz

witam nowa kolezanke igunia napisz cos o sobie
malus fajny bociek u nas czesto siedzi na domu nawet raz chodzil po podworku z kurami☺
anula trzymam kciuki za badania i wizyte
jazza to kiedy opijamy sukces
jugus tesknilam u mnie tez pada
julia asz jak tam
karola malpa zawitala czy masz wakacje

Lux ohooo sama chyba bym wtrynila dzieciakowi masakra.moj tez przechodzi sam siebie Anula ja mierze 1 cykl i nie kumam wogole jestem po owu juz a tempka skacze gora dól dzis ladna bo 37.kciuki za badania Jazza Pani prezes klaniam sie nisko :)) Igunia witaj. pewnie jak zwykle o kims zapomnialam ehhhh milego dnia

reklama
Do góry