reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Cześć dziewczny.

Jestem powiedzieć ze znowu kicha. @ przyszla i następny termin 16 lipca. Cykle coraz częściej mam 29 dniowe I na początku lipca idę do lekarza z wynikami mojego i muszę z nim pogadać o tym tsh. Trochę wczoraj sobie poplakalam bo czuła ze @ nadchodzi ale dzisiaj już luz.

karola przykro mi ze malpa przylazla, lux ja raz zajelam sie 4 dziewczynka ktora takto raz na jakis czas zajmuje sie moja mama wtedy w sobote nie mogla wiec ja z nia zostalam diabel w czystej postaci darcie placz wymuszanie masakra lubie dzieci ktore sa u nas w rodzinie znajomych ok ale nigdy obce, moja mama bawi za kase u znajomych w lipcu u tej rocznej dziewczynki to po znajomosci ja jestem chrzestna corki u mojej mamy siosty i maz mojej cioci ma kuzynke i ta kobietka dobrze zarabia z mezem i moja mama dostanie tam umowe i 1500 zl na reke a ta mala jest super aniolek to za malo ale nie ma to jak miec swoje dziecko a nie bawic czyjes nie mam cierpliwosci do obcych mi dzieci

Jugoslawa hehe kochana no zobacyzmy w przyszlym tygodniu jakie szczegoly tego zawansu beda. Udanego weekendu, wypocznij sobie;-)

Lux oj nieciekawie, ze taki poranek Ci zafundowal mlody, ale dzieci niestety potrafia takie byc, nie wiadomo skad nagle u nich taka zmiana nagla w zachowaniu, ale s koro mowisz, ze to dobry chlopiec to moze to byl jednorazowy wybryk

Anula milego dzionka i wieczoru:-)

Luska jak wszystko bedzie ok to w przyszlym tygodniu bedziemy oblewac;-)

Aschlee kochana co sie stalo, ze trafilas do spzitala? Trzymaj sie tam dzielnie, trzymam za was ogromne kciuki:tak:

Karola przykro mi, ze ta wredna @ przyszla, ale oby to byly jej ostatnie podrygi:tak:

Zaraz uciekam do domku, M po mnie przyjedzie:-)

Milego wieczorku:-)

reklama
karola przykro mi ze malpa przylazla, lux ja raz zajelam sie 4 dziewczynka ktora takto raz na jakis czas zajmuje sie moja mama wtedy w sobote nie mogla wiec ja z nia zostalam diabel w czystej postaci darcie placz wymuszanie masakra lubie dzieci ktore sa u nas w rodzinie znajomych ok ale nigdy obce, moja mama bawi za kase u znajomych w lipcu u tej rocznej dziewczynki to po znajomosci ja jestem chrzestna corki u mojej mamy siosty i maz mojej cioci ma kuzynke i ta kobietka dobrze zarabia z mezem i moja mama dostanie tam umowe i 1500 zl na reke a ta mala jest super aniolek to za malo ale nie ma to jak miec swoje dziecko a nie bawic czyjes nie mam cierpliwosci do obcych mi dzieci

ja nie mam umowy niestety, przedtem bawilam tez jeszcze dwoch braci, wiek szkolny i dwulatek-diably totalne, potem byla dwuletnia dziewczynka i 4-latka, tez diablice

Do góry