reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Kochane prosze wszystkie jesli sa do zmiany daty o priv;-) zaraz wezme sie za porzadki tam;-)

Jazza kochana bardzo gratuluje;-) oczywiscie przyjmiesz posadke?
Dzidzia ma sie dobrze;-) a coreczka dochodzi do Siebie po ospie;-)

Anula kochana trzymam kciuki za badania&&&

Karola no to fajnie ze wyniki dobre;-)

Jugoslawa halo co u Ciebie?

reklama
Jula ja nie podaje póki co bo my na badania idziemy 24.06 potem 30.06 ja idę do gina to skonsultuje wstępnie wyniki a 16.07 idziemy do kliniki niepłodności .... wiec nie napalam się ani nic ;-)

Igunia witaj ....

Luska a w sumie to się obijam .... ;-)

Lux milej pracy

Jazz, gratuluję :)

Aschlee, odpoczywaj kochana :*

anula, nie wiem kiedy test. Może w niedziele. Dzisiaj miałam jedną plamkę śluzu z brązowym kolorem. Nie wiem, czy to zbliżająca @, czy to możliwe by było aby od zeszłego czwartku lub soboty jak się kochałam z mężem to implantacja? Nie chce wkręcać sobie i na spokojnie do tego podchodzę. Nawet czułam dzisiaj ból jajnika, a wczoraj dziwne ukłucie w macicy. Wczoraj się z M śmiałam, że w ciąży chyba będę, bobociek u sąsiadów na dachu siedział i to do rana. Może wczorajsza noc była owocna :-D

Bociek
IMG_20150617_213523.jpgIMG_20150617_213454.jpg
Ciężko było zrobić mu zdjęcie :p

Dziewczyny, chciałam się pochwalić. Właśnie zostałam ciocią. Gabryś zdrowy. 3900 i 59cm. Duży chłopak :)

Załączniki

• IMG_20150617_213523.jpg
    IMG_20150617_213523.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_20150617_213454.jpg
    IMG_20150617_213454.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 61
Jazz, gratuluję :)

Aschlee, odpoczywaj kochana :*

anula, nie wiem kiedy test. Może w niedziele. Dzisiaj miałam jedną plamkę śluzu z brązowym kolorem. Nie wiem, czy to zbliżająca @, czy to możliwe by było aby od zeszłego czwartku lub soboty jak się kochałam z mężem to implantacja? Nie chce wkręcać sobie i na spokojnie do tego podchodzę. Nawet czułam dzisiaj ból jajnika, a wczoraj dziwne ukłucie w macicy. Wczoraj się z M śmiałam, że w ciąży chyba będę, bobociek u sąsiadów na dachu siedział i to do rana. Może wczorajsza noc była owocna :-D

Bociek
Zobacz załącznik 695622Zobacz załącznik 695623
Ciężko było zrobić mu zdjęcie :p

Dziewczyny, chciałam się pochwalić. Właśnie zostałam ciocią. Gabryś zdrowy. 3900 i 59cm. Duży chłopak :)

gratuluje zostania ciocia i zycze by ten bocian podzialal ;*

reklama
po nowym roku, luty, marzec
To jeszcze trochę ;-) ale nim się człowiek obejrzy zleci,no i nie wiadomo co po drodze los przyniesie ;-)

Zobaczymy jak będzie u mnie .... bo ja to juz mam przeczucie ze wynik będzie nie najlepszy ( obym się mylila) i dopiero skrzydła mi opada no a wtedy wiadomo jak ewentualne leczenie itp to nie będzie na co liczyć ....

Do góry