reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

U mnie dobrze Anula.
Czekam jeszcze, choć śniło mi się ze odstawiłam antykoncepcję i powiedziałam co będzie to będzie. Taki głupi sen miałam. Ale wiem ze poczekam jeszcze pewnie do konca lipca. Az odstawie leki do końca. Chociaż jak widzę ze zajście w ciążę to nie taka łatwa sprawa to mam ochotę juz próbować. na początku sierpnia mam urlop to chyba dobry moment na początek starań. Juz niedługo, wytrzymam.
Fruzka- daj znać jak wyniki, taki spadek bez diety i specjalnych starań nie jest normalny, oby to tylko głupi stres nic więcej.
Jazza- dobrze ze juz dobrze ;)

reklama
anula jestem juz bylam troche zajeta bylam z babcia u lekarza potem apteka i us podatek mamie placilam itp padam wczoraj jajniki daly mi tak do popalic ze myslalalam ze zejde pobolewaja mnie jeszcze dzis wiec domyslam sie ze owulacja pewnie to byla pierwszy raz tak mnie bolaly chyba inofem tak na nie podzialal oby dalo to efekty

Ostatnia edycja:
Hej babeczki :-D

Sorki że mało piszę, ale taki okres zabiegany.

Jutro lecę na tydzień do Pl i pewnie odezwę się dopiero po powrocie, w międzyczasie mam termin @, więc trzymajta kciuki :-)

Również trzymam kciuki za was :tak:

To do usłyszenia za tydzień :-)

Hej dziewczyny :)

Anula, co do wyników mojego M to jestem zadowolona. Są troszke gorsze niż ostatnio, ale dalej dużo ponad norme. Miał tam jeszcze agregacje plemników, ale to ponoć nie ma dużego wpływu na płodność. Jednym słowem mam produktywnego męża ;p Tylko szkoda, że narazie bez efektów.

Wczoraj miałam mieć termin @ i myślałam, że będzie o czasie a tu cisza. Nawet wczoraj chłopa wykorzystałam, żeby poszło ale nic. Martwi mnie to,że wszystko się opóźni. A nie chce się łudzić, że to jednak ciąża. W najlepszym wypadku przetestuje się dopiero koło niedzieli.

Karola ciesze się ze wyniki dobre.my mamy badania 24.06 ,szczerze - czuje ze nie będzie zbyt kolorowo
... jakos nie potrafię byc nastawiona pozytywnie. ...
Oby do niedzieli @ nie przyszla ....

Aliszia udanego wypadu do pl ....

Luska to dzien zabiegany ... kciuki za owocne wyniki ;-) a swoja droga szkoda ze testow ovu nie dobolas,myslisz ze juz po czy ból przed? Który dc masz?

Misia u ciebie może byc hop siup i juz ;-) i tego ci życzę ....

Dzisiejsza pogoda doprowadza mnie do szalu .. deszcz, szaro,buro ....

Anula a no hej kochana:-)

Cytrynowa a kto jak nie my da rade zawsze w pracy czy poza nia;-)

Misia zycze Ci, aby staranka poszly szybko i zakonczyly sie pieknymi kreseczkami;-)

Luska za owocna owulke:tak:

Karola oby @ nie przyszla;-)

Aliszia milego wypoczynku w Poldonii:tak:

A ja zaraz wychodze do domku. Mialam dzis tak zakrecony dzien ze szok. Dzis mialam spotkanie z zarzadem i moim glownym szefem. Moj szef odchodzi w lipcu z powodu zdrowotnych, eh smutno mi sie zrobilo, bo rowny z niego facet i konkretny... No ale bede trzymac za niego kciuki, aby bylo ok. Po wyjsciu zarzadu powiedzial mi, ze mnie zaproponowal im na jego nastepce i stad dzisiejsze spotkanie.. Oczywiscie decyzja zapadnie w okolicy poniedzialku i wszystko moze sie zdarzyc, bo zarzad i doradcy podejma ostateczna decyzje, ale mam przemyslec i dac mu odpowiedz czy chce heh w szoku jestem:eek:

Karola ciesze się ze wyniki dobre.my mamy badania 24.06 ,szczerze - czuje ze nie będzie zbyt kolorowo
... jakos nie potrafię byc nastawiona pozytywnie. ...
Oby do niedzieli @ nie przyszla ....

Aliszia udanego wypadu do pl ....

Luska to dzien zabiegany ... kciuki za owocne wyniki ;-) a swoja droga szkoda ze testow ovu nie dobolas,myslisz ze juz po czy ból przed? Który dc masz?

Misia u ciebie może byc hop siup i juz ;-) i tego ci życzę ....

Dzisiejsza pogoda doprowadza mnie do szalu .. deszcz, szaro,buro ....

anula robilam testy kupione w rosmanie ale jakos negatywne mi wychodzily bo druga kreska byla slaba ale owulacje powinnam miec wczoraj sluz juz byl we wtorek wiec wykorzystalismy te dni na maksa dzisiaj pewnie tez poszalejemy wiec czekam na efekty jajniki wczoraj daly mi tak do wiwatu ze myslalam ze na pogotowiu wyladuje caly dzien tak okropnie mnie bolaly kloly na zmiane na dodatek plamilam wczoraj troszke wiec mysle ze to to dzis juz bola mnie troche mniej boje sie ale wierze ze inofem mi pomoze

reklama
Do góry