reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej hej.
Aschle leż kochana i trzymam za was kciuki
R wrócil z pracy postawilam przed nim wage i co???9kg mniej w ciagu 3 miesiecy,dostal wybór moze dziecinny ale musialam albo bierze na poniedzialek wolne i na badania przedewszystkim tarczycy albo juz moze teraz wyjsc i nie wracac,to zgodzil sie na badania:-)
19dc cycki mnie bola masakrycznie a jajniki to koszmar :wściekła/y:

reklama
Hej;-)

Lux kochana wiesz co z czuje sie srednio:/ troche mi niedobrze:/ ale trzeba przetrwac;-)

Malus ja mam 8 tc, bo suwaczek pokazuje wiek z OM musiala bym wpisac jakas date by pokazlo mi 8 tc.
ciesze sie ze czujecie sie lepiej;-)
kciuki za testowanie;-)

Fruzka xiesze sie ze M ogarnie badania;-)

Hej kochane:-)

Cytrynowa powroty do pracy po wolnym zawsze sa ciezkie, mam nadzieje, ze przetrwalas:tak:

Luska ja juz coraz lepiej sie czuje, ale dal mi ten wirus do wiwatu :eek:

Fruzka widze, ze powoli sprawam z R sie wyjasnia, porozmawiajcie, a jak po dobroci nie bedzie chcial to wydus z niego wszystko, bo jak juz o zdrowie chodzi to nie fajnie. Doczytalam, ze dal sie namowic na lekarza i bardzo dobrze, czasem drastyczne dziecinne metody najleopsze na naszych panow:wściekła/y:

Aschlee kochana trzymaj sie tam dzielnie, a my za Ciebie ogromne kciuki trzymamy, dobrze, ze Groszek rosnie :tak:

Julia kochana a z malenstwem jak? Wspolczuje mdlosci. Pracujesz juz? Uwazaj na siebie:tak:

A ja juz lepiej, ale dalej jeszcze mnie troche trzyma i oslabiona jestem, jem same delikatne rzeczy jak teraz wafle ryzowe, boje sie czegos innego sprobowac. Moj tata za to bardziej ten wirus podlapal, a M jak narazie w porzadku.
Pogoda jak pogoda, jak na czerwiec to taka sobie, chlodno, bez sloneczka. 3/4 roku w tym kraju to zimno, szaro, buro i ponuro hehe nic tylko trzeba sobie poprawiacze humorow serwowac, dobrze, ze ja humor mam, bo bym zwariowala;-). Dzis rano szlam do pracy i przy centralnym dworcu mnostwo pijakow, jeden spi na trawniku, inny na lawce, a inny siedzi i liczy, ze ktos sypnie groszem, inny chodzi i prosi o ogien i pomyslalam sobie, ze po analziei kilku czynnikow stwierdzam, ze nie dziwota, ze tu tyle pijakow jest heh, jak nie pogoda to polityka i tak w kolko, nic tylko pic.;-)

Milego dzionka:-)

Witam sie i ja ....

Cytrynowa współczuję powrotu do pracy .... mam nadzieje ze jakoś przetrwalas ...

Fruzka dobrze ze wzielas R w obroty ... nie ma zartow ....

Jazza witaj
...

Jula współczuję mdłości ;jeszcze trochę i miną ....najważniejsze ze z groszkiem wszystko ok.....odpoczywaj

Aschle ty tez duzooo odpoczywaj .....

Kurcze widzę ze staraczek weteranek malo zostalo
....

Karola jak wyniki ?

Malusiolka to kiedy testowanko? Trzymam kciuki. ...

Jazza współczuję chorobska .... dziadostwo ....

Lux jak tam ?

Luska,Misia jak tam ?

Jugoslawa a ty gdzie ?

reklama
Do góry