reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Cześć, dziewczyny.
Karola, jak tam po lekarzu?
fruza, współczuje sytuacji. W końcu musicie porozmawiać, bo to dziwne. Może coś Twojemu jest, albo musi dorosnąć do związku. Kciuki aby się poukładało
Julcia, super że z małą lepiej, a Ty jak się czujesz? Widzę, że już 10 tydzień :*
Aschlee, kochana pisz co chcesz i kiedy chcesz :* Lubię Ciebie czytać. Buziaki dla córeczki. A jak się czujesz? Jak urodzinki małej?
U nas wirusa już nie ma, ale coś w powietrzu jest, bo mnie głowa boli.
Dziewczyny, ile dni od przytulanek najlepiej zrobić test? Mam trzy na zapas Dzisiaj już myślałam, że może @ przyjdzie, bo śluzu praktycznie nic nie było, ale po 1/2h kremowy pojawił się . Wczoraj też taki miałam. W ogóle brzuch mnie nie boli na @. Co ma być to będzie, ale ta niepewność najgorsza.
Karola, jak tam po lekarzu?
fruza, współczuje sytuacji. W końcu musicie porozmawiać, bo to dziwne. Może coś Twojemu jest, albo musi dorosnąć do związku. Kciuki aby się poukładało
Julcia, super że z małą lepiej, a Ty jak się czujesz? Widzę, że już 10 tydzień :*
Aschlee, kochana pisz co chcesz i kiedy chcesz :* Lubię Ciebie czytać. Buziaki dla córeczki. A jak się czujesz? Jak urodzinki małej?
U nas wirusa już nie ma, ale coś w powietrzu jest, bo mnie głowa boli.
Dziewczyny, ile dni od przytulanek najlepiej zrobić test? Mam trzy na zapas Dzisiaj już myślałam, że może @ przyjdzie, bo śluzu praktycznie nic nie było, ale po 1/2h kremowy pojawił się . Wczoraj też taki miałam. W ogóle brzuch mnie nie boli na @. Co ma być to będzie, ale ta niepewność najgorsza.
Ja dzis wyladowalam w szpitalu,rano plamienie i bol brzucha.Dostalam kroplowke,dodatkowo progesteron w zastrzykach i mam lezec i wstawac tylko na siku.W poniedzialek kontrola.Dzieki Bogu Groszeczek moj malutki ma sie dobrze i rosnie sobie dalej
cytrynowa_
Fanka BB :)
Aschlee trzymajcie się cieplutko. Oby było dobrze.
Malusiolka jak masz czuły test to nawet 10 dni po zagniezdzeniu wykryje.
Luska w pracy kupa smiechu. Ciężko było ale dalysmy rade. Potem kawka z dziewczynami i jakoś zlecial dzień.
Fruzka. To nic tylko pytac dopoki nie powie co i jak...
Lalka a tobie humor się poprawił?
Malusiolka jak masz czuły test to nawet 10 dni po zagniezdzeniu wykryje.
Luska w pracy kupa smiechu. Ciężko było ale dalysmy rade. Potem kawka z dziewczynami i jakoś zlecial dzień.
Fruzka. To nic tylko pytac dopoki nie powie co i jak...
Lalka a tobie humor się poprawił?
cytrynowa_
Fanka BB :)
Dobranoc
reklama
Podziel się: