reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Fruzka o krude! Faktycznie koniec zartow, musi ci powiedziec co jest grane!

Jazza kochana zdrowka mam nadzieje ze juz cie meczyc nie bedzie;-)

Corka ma sie coraz lepiej;-) a ja juz moge funkcjonowac normalnie;-)

reklama
Cześć, dziewczyny.

Karola, jak tam po lekarzu?

fruza, współczuje sytuacji. W końcu musicie porozmawiać, bo to dziwne. Może coś Twojemu jest, albo musi dorosnąć do związku. Kciuki aby się poukładało

Julcia, super że z małą lepiej, a Ty jak się czujesz? Widzę, że już 10 tydzień :):*

Aschlee, kochana pisz co chcesz i kiedy chcesz :* Lubię Ciebie czytać. Buziaki dla córeczki. A jak się czujesz? Jak urodzinki małej?

U nas wirusa już nie ma, ale coś w powietrzu jest, bo mnie głowa boli.

Dziewczyny, ile dni od przytulanek najlepiej zrobić test? Mam trzy na zapas :p Dzisiaj już myślałam, że może @ przyjdzie, bo śluzu praktycznie nic nie było, ale po 1/2h kremowy pojawił się . Wczoraj też taki miałam. W ogóle brzuch mnie nie boli na @. Co ma być to będzie, ale ta niepewność najgorsza.

Ja dzis wyladowalam w szpitalu,rano plamienie i bol brzucha.Dostalam kroplowke,dodatkowo progesteron w zastrzykach i mam lezec i wstawac tylko na siku.W poniedzialek kontrola.Dzieki Bogu Groszeczek moj malutki ma sie dobrze i rosnie sobie dalej

Aschlee trzymajcie się cieplutko. Oby było dobrze.

Malusiolka jak masz czuły test to nawet 10 dni po zagniezdzeniu wykryje.

Luska w pracy kupa smiechu. Ciężko było ale dalysmy rade. Potem kawka z dziewczynami i jakoś zlecial dzień.

Fruzka. To nic tylko pytac dopoki nie powie co i jak...

Lalka a tobie humor się poprawił?

reklama
Do góry