reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Fruzka, polecam jeszcze do rybki batona :D Ciąża jak nic.

monusia_, wow. Cena to niezła. Tak naprawdę to nowość i nie wiadomo, czy sprawdzi się. Wymyślają, aby zarobić na ludziach.

reklama
hej laski.
Alisza zmolestowany facet ?czemu na niego gamoń piszesz?zawsze się z tego smieje.
mój jak przewidywałam przyniósł 600zl do domu :wściekła/y:szef powiedzial ze 19 da resztę zobaczymy jak nie to muszę jakoś go namówić na zmiane pracy,co z tego że lubi robić to co robi ale to nie wszystko.
jak tam Lux plywasz???
Limonka o nas chyba zapomniała całkiem??
Jugoslawia??hop hop korzenie zapusciłas na wczasach??
Miłego dnia

Fruzka:* nie zapomniala, podczytuję Was i trzymam kciuki:)) nie chce Was zanudzac i weny do pisania brak;)

Malusiola ja dopiero mam 13dc wiec nie ciaza kocham wszystko co zawiera ocet,a slodyczy nie jem i tak dosc duza sie zrobilam juz

Hej:-)

Jugoslawa juz jest, ale fajnie, kochana super, ze urlop sie udal:-)

Misia wracaj do formy kochana:tak:, a odnosnie kolezanki to sugeruje jej zmiane lekarza, bo ten jakis nie halo

Malusiolka zdrowka dla corci, niech wirus sobie idzie i niech drugi szkrab nic nie podlapie:tak:

Karola ooo to trzymam kciuki, aby Ci sie ciacho udalo. Ja robie w dwoch blachach te warstwy z ciacha kruchego, dzemu, ppiany z bialek i migdalow, potem na jeda wykladam krem, a druga klade na ten krem, polecam Ci przeciac ja na pol i wtedy przekladac, bo bardzo krucha jest, kiedys wyszla mi taka krucha, ze podzielilam ja na cztery paski i przekladalam taka plaska lyzka delikatnie, a potem i tak ciacho kroi sie na kwadraty, wiec i tak i tak wyglada bomba:-D

Malusiolka nie wiem jak to jest miec chore dziecko, ale wiem jak to jest miec chorego faceta w domu, ja jak jestem chora to latam, wszystko robie, to sprzatam, tam latam na miotle, tu do sklepu, tu do pracy , a moj jak chory to umiera, prawie ze temstament pisze, kompres naglowie, spi i tylko ciagle powtarza, ze umiera i burczy wtedy na wszystko hehehehe komedia:-D

Fruzka Twoj synek robi niezle mieszanki jedzeniowe.Ja tez uwielbiam wszystko co w occie. :tak:

Limonka no witaj kochana, nie zanudzasz, zagladaj czesciej;-)

Julia a Ty kochana gdzie sie podziewasz?
Anula?

Missiiss to juz w ogole nie zaglada, pewnie czasu nie ma mamusia

Dopiero teraz moge zajrzec, bo od rana spotkania, ganianie wlasnego ogona. U nas pieknie slonecznie bomba:-D

Milego dzionka:-)

Malusiolka, możliwe, ale ma już pierwsze, dobre opinie. Wiadomo człowiek się chwyci wszystkiego co by mogło pomóc, choćbym miała wydać na to wszystkie pieniądze świata. Samo in vitro wyniesie mnie kupę kasy, więc te suplementy wcale nie takie drogie w porównaniu ;-)

jazza, zazdroszczę, żeś taka zajęta :) ja już zdałam pracę mgr i teraz nuda. W pracy też. :( Nakupiłam truskawek będę robić dżemy, żeby zająć głowę, a raczej ręce ;-)

reklama
Do góry