reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej dziewczyny:)

Misia, niech lepiej koleżanka już się nie wybiera do tego lekarza, bo chyba sam nie wie co mówi :/

Kamcia, widze, że jedziemy na tym samym wózku, bo ja też pracuje na produkcji przy maszynach. Teraz te temperatury dają nam popalić, bo momentami sięgają 35-40 stopni. Normalnie majtki mokre, stanik mokry, a pot się leje ciurkiem po plecach...

Jazza, każdy ma swoje poglądy i dobrze, bo inaczej świat byłby nudny jakby wszyscy tak samo myśleli. Jutro zamierzam upiec to twoje ciacho i troche się boje, bo ja to niestety nie jestem mistrzem cukiernictwa ;p Ale z pewnością dam znać czy faktycznie taka pychotka ;p

Lux, jak dzisiaj nastrój?

Malusiolka, zgadzam się z tobą w 100%. Nie ma chyba nic gorszego od chorego faceta. Stęka, jęczy, umiera... My kobiety powinnyśmy dostać medale za wytrwałość;p

Fruzka, jaka urocza ta opaska, ale przez to zbliżenie nie mogłam dojsć co to jest;p

Juguś, ogarnij się po wypoczynku i wracaj. Brakuje tu twoich postów i pozytywnego nastawienia:)

Pozostałe dziewczyny :*****

U mnie dzisiaj pogoda piękna. Jeszcze jutro do pracy i weekend. Aż do poniedziałkowego wieczora bo nocki zaczynam:/ Jestem troche zdezorientowana moim cyklem. PO wizycie u gina w 15dc miałam dopiero 10 mm pęcherzyk i pytanie co teraz. Jeśli był cykl bezowulacyjny to kicha, a jeśli owu się przesunęła to fajnie, bo nie traciliśmy czasu. Z tym, że planowany termin @ mam na 17.06, a to już za 6 dni. Co więcej nie mam żadnych objawów, a na tym etapie to bywało różnie. Pytanie brzmi czy to działanie tego inofolicu? A może brak objawów to dobry objaw? Hmm....

reklama
MALUSIOLKA przepraszam nie wiem co mi z tym synkiem,ehhhhhhh chyba mego zarazililas przez forum bo wymiotuje jak kot masakra,.....ale sadze ze z przejedzenia bo on ciagle cos je a zjadl w ciagu 2 godz kilka mielonych zagryzl parowka +truskawkami+gruszka+czeresnie+kisiel na koniec:szok:my sie smiejemy ze on na kibelku powinien jesc bo ledwo zje i juz siedzi na tronie

karola bardzo obrazowo przypomniałaś mi jak jest na mojej hali :D Maskara pot leje się aż po tyłku od samego stania - darmowa sauna ;p A ja do tego trzymałam ramię lutownicy które rozgrzewa grota do 380-390*C

fruzka
ile twój synek ma lat? Mieszanki robi jak baba w ciąży hehe

Fruza, hehe.. Twój synek to może podać rękę z moją młodszą córką. Roksanka też robi takie mieszanki, ale jeszcze na szczęście po mieszance nie wymiotowała. Śmieje się, że ma to po tatusiu. Mój mąż zje obiad zaraz coś słodkiego, ale wiadomo, że z umiarem :p

lux, u nas też piękna pogoda. Tylko szkoda, że dzisiaj jeszcze w domu będziemy siedzieć, bo moja starsza córka ma jeszcze bóle brzucha.

Dziewczyny, kurde wczoraj za bardzo poniosły mnie emocje i z mężem kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Nawet nie wiem kiedy @ ma być, bo różnie do mnie przychodzi. Niby widzę jeszcze śluz płodny, ale z drugiej strony mam nadzieje, że jednak jeszcze się nie udało. Jeżeli nie wejdzie te macierzyńskie (wiele osób mówi, że ma wejść i M ma dzwonić do babki do ZUSu aby się upewnić), to będzie lipa, bo ja nie pracuje i nic nie mam tylko ubezpieczenie przy mężu i w Warcie. Chcemy trzecie dziecko, ale jak już ma coś być, to ja mam wątpliwości, czy to normalne? ;/

Karola, tak. Dla nas medal. Facet jak chory to trzeba przy nim latać, ale jak my to wiadomo, że trzeba w domu i przy dzieciach robić. Owszem mój mi pomaga, ale też pracuje w dwóch firmach i nie ważne czy mam gorączkę, czy nie dziećmi muszę się zająć. Nawet jakiś czas temu była reklama, że mamy na zwolnienie nie chodzą :p Co do Twojej pracy, to współczuje pracy w weekend. Mój M jutro idzie na 6:30-14:30. Na szczęście do drugiej pracy nie musi, ale też się zdarza i wraca dopiero około 22/23-ciej jak to w tygodniu bywa ;/ Trzymam kciuki za przesuniętą owulke i za dwie kreseczki na teście. Moja siostra miała termin na 10.06 i jeszcze w dwupaku. Liczą, że urodzi 17.06 w ich rocznicę ślubu. Będzie synek :)
Pozdrawiam.

Hejo :-)))

Dziewczyny dla facetów to Profertil. Dr z kliniki niepłodności mojemu polecił, mówi, że to nowość, dopiero wchodzi do aptek. Kosztuje 240 zł za 30 tabletek, ale ponoć jedyne witaminy, które poprawiają nasienie. Od przedwczoraj łyka ;-) te wszystkie co są w aptekach to ponoć pic na wodę. Widać nawet po cenie.

Jugosława, nareszcie! :)

reklama
hej u mnie tez piekna pogoda.Kamcia Dominik ma 8lat i 5miesiecy
Moj R jak chory to nie marudzi jakos dobrze znosi
Moniusia za taka kase witaminy to masakra same tabletki chyba zapladniaja heheh
jem rybe w occie kocham mniammm

Do góry