reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej dziewczyny;-)

Podczytuje Was ale ostatnio nie najlepiej sie czuje ...mam czarne mysli i nie smece Wam tu!

Malus witaj na staraczkach;-)

Zacsikam kciuki by szybko ujrzalyscie 2 kreseczki;-)

cytrynka, wiem. Tylko szkoda, że choruje teraz moje dziecko.

Fruzia, na razie moje dziecko leży i o dziwo do kibelka nie biegnie, aby tak już było. Śliczna czapeczka :)

Blair, ogromne gratulacje. Widzę, że w końcu Wam się udało :) My to w końcu zdecydowaliśmy się na trzecie, ale były momenty, że trzeciego już nie będzie. Teraz M bardziej za ciążą, a ja się boje.

Aschlee :*

Maluś no no piękne wiadomości będę trzymała za Ciebie kciuki :*
Tak jak Blair mówi obyś szybko poszła na wątek dla mamusiek :) :) swoją drogą Blair świetny brzuszek :)
Aschlee - moje gratulacje , zdrówka dla Was .. widzę że chyba wszystkie staraczki weteranki zaszły w ciąże ;-)

hej baby, ja sie w koncu wzglednie wyspalam, obudzilam sie gdy Tomek wrocil z nocki po 7-ej a potem zasnelam i spalam do 9-tej, teraz piore reczniki i czeka mnie srzatanie i obiad, chyba kluchy dzis zrobie :biggrin2:

Luxi ciesze sie bo plamien nie ma,brzusio pobolewa lekko tylko wtedy jak dluzej pochodze,(.)(.) bola jak nie wiem ,mdli mnie niesamowicie wiec licze ze wszystko jest w porzadku [emoji6] aczkolwiek sama mysl o wizycie powoduje u mnie mega strach

reklama
Do góry