reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Malusiolka witaj i zycze powodzenia w staraniach, tez poronilam pare lat temu, nie mam jeszcze dziecka i tez gdzies w glebi siebie boje sie powtorki i tez slysze, ze moje obawy znikna jak urodze dziecko

Aschlee zobaczysz wszystko bedzie dobrze kochana, przy takiej ogromnej ilosci kciukow i cipleych mysli musi byc:tak:

Luxi kochana u mnie bedzie w sierpniu 6 lat po stracie i tez boli, zycie toczy sie dalej, nauczylam sie z tym zyc, ale zmienilo to mnie i moje nastawienie na zawsze i wiem, z emoje dziekco jak juz przyjdzie na swiat bedzie najwiekszym szczesciem:tak:

Kamcia przytulam kochana, ja przezywam 4 sierpnia, wtedy mialam zabieg, rok w rok jest to dla mnie strasznie ciezki dzien, a rodzic mialam w lutym.

Te przezycia sa ciezkie, tez swoje przeszlam, przezylam, wycierpialam, wyplakalam, mialam depresje...bylam niemila dla ludzi, widok ciezarnej to byly lzy i takie mysli, ze masakra... czas leczy rany, ale zostawia blizny.

U nas dzis chlodnawo, za zimno jak dla mnie;-)
No i do pracy sie zabieram:tak:

Milego dzionka:-)

boli jak patrzysz na przedszkolaki, co? ja jak widze takie niespelna roczne to lzy mam w oczach, moje skonczyloby w pazdzierniku roczek :no:

reklama
Witam.

Przepraszam, że zaczęłam ten temat straty. Widzę, że poruszyłam bolący temat, a nie chciałam żebyście się smuciły ;/ Napiszę słowa mojej siostry po poronieniu "Moje dziecko po prostu zmieniło datę porodu". Po roku urodziła jej się córeczka. Trzeba być dobrej myśli.

Aschlee, Julcia, wszystkiego najlepszego dla dziewczynek. Dużo, dużo, zdrowia i uśmiechu i wszystkiego co najlepsze :*:*

Ostatnia edycja:
Malus kochana tutaj rozmawiamy o wszystkim wiec nie musisz przepraszac a czasem jak czlowiek sie wygada powie co na sercu lezy to jest latwiej...a tych przykrych wydarzen nigdy z pamieci sie nie wymaze czy bedzie sie rozmawialo czy unikalo tematu.Musimy wierzyc ze teraz bedzie dobrze i ze za troche bedziemy tulic Maluszki w ramionach

Dziekuje Kochana w imieniu Corci :*

Hejo :)
Do mnie przylazła @.. następny termin jak cóś to 07.07. :)

Umówiłam się już na tą wizytę na poniedziałek 13 d.c.. Będzie też ten test co ocenia wrogość śluzu. Ważne badanie, więc zrobię bez gadania.

Dosyć smutasów laski, piękny dzień ;-)

nikomu nie zycze straty i nikomu nie pozwole mowic, tak jak powiedziala moja szwagierka: to male jeszcze bylo, nie ma co przezywac, lepiej teraz niz pozniej, a co to 11-tygodniowy plod jest w czyms gorszy od takiego np z 7 miesiaca?!!!

Moja mama i siostra mi tak powiedziały ;/

mam pytanie czy jak wchodzicie w dni plodne to podczas przytulanek bola was jajniki?kłują czy jak to nazwać ?mi przeszkadza nawet ulubiona pozycja bo mam wrazenie ze smyra R po jajniku.....:szok:

Zdarza się, że mam taki dyskomfort. Czasami aż mnie skręca z bólu.

Malusiolka nie masz za co przepraszać bo akurat to forum jest stworzone do rozmów i dzielenia się swoimi przeżyciami. Czasami taki typ wyżalania się jest bardziej pomocny niż wizyta u psychologa.

Lux a ile Ci się spóznia ???ja nie wiem czy my sie nie wstrzymamy u R w pracy szef w ch...wali jeszcze z kwietnia calej wyplaty nie dal,daje w ratach fiut stary,szlak mnie trafia bo nie pomysli ze pracownicy tez musza za cos zyc.

reklama
fruzka tomek też dostaje wypłatę na raty. 1500zł przelewem a do ręki jak szefowi sie uzna i kiedy raczy pokazać się w pracy.

Lux teraz to już nie wiem za co trzymać kciuki... za negatyw czy pozytyw?

Do góry