reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cześć dziewczyny☺
Aż serce się kraje jak czytam o waszym bólu po stracie maleństwa. Mam nadzieję że tego nie doswiadcze. Jakoś mi dzisiaj smutno no i tradycyjnie łzy mipodeszly na reklamie bebilonu.

Fruzka nie zazdroszczę tego dzielenia wypłaty. Ja dziś dostałam swoją i już 600 zl poszło na same rachunki, a tu dopiero 1/3 miesiąca za nami. Dobrze ze już kiece na wesele kupilam☺

reklama
Aschlee, jakaś imprezka się szykuje, czy nic na urodzinki dla małej nie robicie? Moja 27.05 skończyła 5 lat, ale imprezę robiliśmy dopiero 6.06. Specjalnie przenieśliśmy imprezę, bo kuzynki męża miały być, ale nie było i nawet nie raczyły powiadomić.

Możecie mi powiedzieć, czy testy na owulację są wiarygodne? Nigdy testów na owulację nie robiłam i czarna magia u mnie z tym. Chcemy próbować aby był synek, ale czy się uda, to się okaże :p

Aschlee, jakaś imprezka się szykuje, czy nic na urodzinki dla małej nie robicie? Moja 27.05 skończyła 5 lat, ale imprezę robiliśmy dopiero 6.06. Specjalnie przenieśliśmy imprezę, bo kuzynki męża miały być, ale nie było i nawet nie raczyły powiadomić.

Możecie mi powiedzieć, czy testy na owulację są wiarygodne? Nigdy testów na owulację nie robiłam i czarna magia u mnie z tym. Chcemy próbować aby był synek, ale czy się uda, to się okaże :p

mi idealnie pokazuja owu :-)

Malus kochanie pewnie ze robimy ale w weekend bo w tygodniu malo kto ma czas hihi

Kochana to spoznione ale stczere 100 lat dla Twojej Corci i spelnienia marzen :tak:

Co do testow owu to nie wypowiem sie bo zaopatrzylam sie w mega ilosc ale nie wykorzystalam...no oprocz jednego na eksperyment czy to prawda ze wykrywaja ciaze [emoji6]

Lux o jakim zasiłku mówisz?
Malusionka ja początkująca z paskami jestem ale ostatnio w zeszłym cyklu pokazało mi idealnie

Lux o jakim zasiłku mówisz?
Malusionka ja początkująca z paskami jestem ale ostatnio w zeszłym cyklu pokazało mi idealnie

rzad wprowadzil zasilek dla bezrobotnych rodzicow, wynosi on 10000 co miesiac przez rok i dostana go rodzice dzieci urodzonych od stycznia 2016 r, licza sie tez dzieci od wrzesnia tego roku,poczytaj se w necie

Lux cos slyszlam o tym tysiu ale ze to nie weszlo jeszcze w ustawe itp.a jak taka kasa wejdzie to patologie za przeproszeniem zaczna sie pierd..... i mnożyć jak króliki

reklama
Do góry