reklama
szwagierki corka jest cudowna poszla wczoraj z Tomkiem po kolejnego loda i ida do sklepu a ta:yyyyyyyyyyy wuja, tam siedzi pijak yyyyyyyyy wuja, nie dwa pijaki! mina owych "pijakow" bezcenna. No ze tez piwka se wypic nie mozna heh wrocila na dzialke i mowi, no co, jak kos pije piwo to pijak
cytrynowa_
Fanka BB :)
Dobry lux.
Dobrze że Tomek nie brał piwa
Dobrze że Tomek nie brał piwa
moi rodzice nie przyjechali na moje urodziny ze matka nie dotarla, to rozumiem, bo nie gadamy ze soba, ale tata?!!! tata nie przyjechal? nie zadzwonil z zyczeniami nawet bratowa wprost napisala, ze nie dotrze, bo jej sie nie chce, dla uscislenia, pojechala se dzis do ikei, na to miala sile mam dosc, lzy mi same leca
hej dziewczyny :-)
Lux przykre, że rodzina tak cię potraktowała :-(
Julia, jak się czujesz ;-)?
Mam pytanko... Od kilku dni robie testy owulacyjne, i od początku była słaba druga kreska a dzisiaj już nie było zadnej.. Co to może
oznaczać? Już mam 11 dzień cyklu..
Lux przykre, że rodzina tak cię potraktowała :-(
Julia, jak się czujesz ;-)?
Mam pytanko... Od kilku dni robie testy owulacyjne, i od początku była słaba druga kreska a dzisiaj już nie było zadnej.. Co to może
oznaczać? Już mam 11 dzień cyklu..
reklama
Hej
Aliszia kurde ciezko powiedziec,probuj dalej;-)
Ja nierobilam testow wiec ciezko mi doradzic:/
Dzis coreczka moja miala wyprawiane urodziny;-)
Ale popoludniu pojawila sie zywa krew,wiec troszke sie na poczstku wystraszylam! Ale pojechalam do gina szpitala,zostawil mnie do wtorku.
dzidzia ma sie dobrze a krwiak sie zmiejsza;-)
W szpitalu robie sie strasznie spiaca;/
Aliszia kurde ciezko powiedziec,probuj dalej;-)
Ja nierobilam testow wiec ciezko mi doradzic:/
Dzis coreczka moja miala wyprawiane urodziny;-)
Ale popoludniu pojawila sie zywa krew,wiec troszke sie na poczstku wystraszylam! Ale pojechalam do gina szpitala,zostawil mnie do wtorku.
dzidzia ma sie dobrze a krwiak sie zmiejsza;-)
W szpitalu robie sie strasznie spiaca;/
Podziel się: