reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

PYSIA rozumeim o co Ci chodz u mnie wczoraj juz pod wieczor R postawil wodke i ja odmowlam picia to rodzinka a co w ciazy jestes???wogole jaki ty masz brzuch itp itd az lzy w oczach mialam....nic kolejny cykl juz 6.

reklama
Hej hej:-)

Fruzka kochana poki nie ma @ jest nadzieja, wiec trzymam kciuki, aby to bylo to:tak:

Kamcia oby @ nie przyszla &&&&&&&:tak:

Pysia rowniez zycze oby @ nie przyszla&&&&&&:tak:

Julia kochana oby takie dobre samopoczucie w ciazy Cie nie opuszczalo:tak:

Misia kochana dobrze, ze juz po zabiegu, szybko wracaj do nas:tak:

Fruzka ehhh widze ze jednak przylazla, oby szybko poszla:tak:

Cytrynowa udanego urlopu:tak:

Anula88 kochana co u Ciebie?

Aschlee?

Jestem zagladam rzeczywiscie jakos cicho tutaj. Ja zalatana, no i wczoraj @ przyszla, wiec Julia kolejny termin to 28 czerwca.
Piekna pogoda byla w weekend, wysprzatalam, pranie zorbilam, prasowanie, wczoraj tez zalatana niedziela, obiadek tradycyjny bo mlope ziemniackzi, kotlet mielony, buraczki, surowka, a na deser – deser brzoskwioniowy z mascarpone:-D.

Dzis tez piekna pogoda:-D

Jazza kochana ja czekam dalej blafa kredka na tesciku ale....no wlasnie moje badania wypadly fatalnie delikatnie mowiac...dlatego lekki dolek malo pisze...plus jest taki ze powiedzial ze jezeli teraz sie nie uda utrzymac to dzialac z hormonami,symulacja cyklu....

Aschle blada kreska????tym razem musi być dobrze,ile nieszczesc moze spotkac jedna kobiete?odpoczywaj duzooooo.az tak zle wyniki masz???Jazza bo to popłynełyśmy wczoraj razem ......ehhh kiedys w koncu nam się uda.ja swoja tak wyklelam wczoraj ze mam nadzieje ze jest ostatni raz w tym roku

Jazza u mnie bez rewelacji .... straciłam to co mialam ...zresztą nawet nie chce mi się o tym gadać .... i zeby nie smecic i z braku weny przestalam pisać ...czasem podczytuje ....

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka
....dla tych dużych i małych ...m

Cześć dziewczny:)

Co tam u was?

U mnie piękna pogoda i strasznie duszno, no i oczywiście do pracy na drugą zmiane.. Porażka.. Już nie moge się doczekać piątku, bo mam umówioną wizyte na 9.20. do gina. Z jednej strony się boje, a z drugiej ciesze, bo mam wielką nadzieje, że teraz to już ruszy i wkońcu sie nam uda. I jako, że z tego cyklu nic nie będzie, to wyliczyłam sobie, że następne dni płodne wypadną mi w weekend 28-29.06, a wtedy idziemy na wesele. Fajnie, bo nie bede myslała, tylko wybawie się za wszystkie czasy;D

Anula88, co ty mówisz? Tak bardzo mi przykro kochana. Mocno Cię ściskam i całuje:***

Wczoraj byliśmy w kościele i siedzieliśmy na ławce na zewnątrz. Pełno kobiet w ciąży i małych dzieciaczków. Łzy same mi się do oczu cisnęły, a tu trzeba było się opanować.. Ciężkie te babskie życie..

Karola u mnie na komunii siostrzenica 5 miesieczna ktorą non stop dawano mi na rece,R sie poplakal chyba jest bardziej slaby niz ja....ja trzymajac mala wiedzialam ze jest wyczekanym dzieckiem bo siostra starala sie o nia z mezem 1,5roku..wiec nie czuje zazdrosci,tylko cholerne pragnienie zeby miec takie malenstwo....

Fruzka tak.Sa w recz fatalne...szkoda nawet pisac...jestem totalnie wyplukana z kwasu foliowego i progesteron jest do czYli to co najwazniejsze jest nie takie jak trzeba [emoji20]

reklama
Do góry