reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej

Anula88;****

Aschlee kochana ile ty jeszcze musisz przejsc?;/ trzymam &&& by kreska ciemniala:* nalezy sie Tobie!
Mam nadzieje ze leki pomoga!!!!!!!!!!!!!!!

Watpliowsci pewnie odpocznij:**** trzymaj sie!

Cytrynowa kiedy lecisz na wakacje?

jazza kochana ty juz troche sie staracie, niemyslalas o jakiejs wizycie i sprawdzenia czy wszystko jest ok?;)

reklama
cytrynowa udanego urlopu

Anula88
przykro mi z powodu straty :(

U mnie dzień dziecka rozpoczął się czerwonym potopem a później to już tylko zabawki, obiadek, zabawki i cały dzień w piaskownicy :)

Julia możesz wpisać mnie na 1 lipca (4cs)

Aschlee kochana trzymam za Ciebie ogromne kciuki, musi się w koncu udac, mam nadzieje, ze wyniki się poprawia szybko, tulam mocno, glowka do gory, bo wiara i nadzieja umieraja ostatnie:tak:

Fruzka ehhh widze, ze rzeczywiście @ nas nawiedzily w tym samym czasie, oby szybko poslzy i nie wracaly przez dlugie miesiące;-)

Anula no nie wierze kochana…. Ogromnie mi przykro… przytulam mocno… wiem co czujesz… powiem Ci tylko, ze będzie lepiej, bo wiem z wlasnego doświadczenia, masz w sobie sile walki kochana wiem o tym, nie trac jej i odzywaj się czesciej, bo to pomaga… life is brutal i malo sprawiedliwe, ale skoro ono nam rzuca klod pod nogi, my musimy te klody przeskakiwac:tak:

Karola trzymam kciuki kochana, oby się udalo:tak:

Wątpliwości kochana moja przyjaciolka tez miala takie przygody z @, u nie było długo i bolesnie, czasami plamienia i krwawienia przez miesiąc, tabletki anty i leczenie nimi wyregulowalo jej cykl, ona się nie stara na razie, ale i tak stwierdzila, ze trzeba się tym zajac, rok zajęło jej wyregulowanie cyklu

Milenia oj to miałaś wesoło.. ale dobrze, ze się wszystko znalazlo… ja raz zgubiłam w tramwaju portfel z dokumentami.. z wlasnej głupoty.. tyle mnie to stresu kosztowalo, ze szkoda slow:no:

Julia kochana jeszcze nie czuje się gotowa na wizyty tego typu u lekarza, bo jeszcze daje nam czas, powoli układamy sobie wspolne zycie i jesteśmy jeszcze na etapie, ze probujemy sami, idziemy na żywioł, bez myslenia, bez stresu i chcemy by poczecie było zaskoczeniem, dzikei takiemu nastawieniu oboje czujemy się bardziej odprężeni i pelni wiary, korzystamy z zycia ile się da, pragniemy dziecka, jesteśmy razem i teraz to się liczy, a jeśli taka sytuacja będzie się utrzymywala, ze dalej nie uda się zajsc w ciaze i stwierdzimy, ze jestesmy gotowi na wizyty u lekarza to wtedy pojdziemy, oboje jeszcze wierzymy, ze uda się bez tego, jeszcze troche tego czasu chcemy sobie dac:tak:

Kamcia a to glupia @, oby poszla szybko i nie wracala dlugo:tak:

Padam kochane, uciekam spac;-)

Dobranoc:-)

hej laski,dobijcie mnie albo dajcie cos na odwage zebym poszla wyrwac zeba masakra jak boli,wczoraj mialam jechac ale w okres nie wyrywaja dzis praktycznie juz po jest i odwaga zniknela razem z @. Aschle taka konska dawke jak bierzesz to musi byc dobrze.Cytrynowa owocnych wakacji :-)

reklama
fruzka musisz koniecznie zmobilizować się z tym wyrwaniem zęba! Za kilka dni zaczniecie kolejne starania, zajdziesz w ciążę i co zrobisz jak znowu zacznie tak boleć, że konieczne będą środki przeciwbólowe? W szpitalu leżała ze mną dziewczyna która poroniła bo brała właśnie tabletki przeciwbólowe. Tydzień czasu lekarze starali się utrzymać jej ciążę, ale niestety nie dali rady. Dostaniesz kopa w tyłek i wio do dentysty:tak:

Do góry