reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dziewczyny wpadłam tylko napisać że znikam z forum narazie.. Na 3 miechy wzięłam od gina w Polsce tabletki anty bo miałam tygodniowe bardzo bolesne @ no i przedewszystkim cykl rozwalił mi się bo kiedyś cykle zawsze 31dni a teraz 30-38 dni.. jedyne co zaproponowała to tabletki anty na te bóle zobaczymy co z tego wyjdzie.. Trzymajcie się :)

reklama
Fruzka biore kochanie najsilniejszy Progesteron 35 razy silniejszy niby niz dupek i kwas foliowy w stezeniu jakbym brala 70 tabletek dziennie zwyklego.I licze na cud

Watpliwosci kochana mam nadzieje ze pomoga i potem szybciuko pojawi sie niespodzianka

Cześć Babeczki, ja miałam taki intensywny weekend, że nawet nie wiem od czego zacząć ;)

W sobotę byłam z dzieckiem na festynie (szef dostał zaproszenie i nie wykazał chęci uczestniczenia, więc ja skorzystałam). Były dmuchane zamki, wata cukrowa, trampolina, malowanie buziek i paznokci, balony i wyżerka :) Raj dla dziecka :)
Wieczorem podjechałam do marketu na zakupy i zostawiłam na ladzie portfel... Zorientowałam się dopiero w niedzielę rano. Pędem do marketu, przegląd monitoringu i .. pan stojący w kolejce za mną widział ten portfel i go zgarnął. Wycieczka na policję, zeznania... Stresu mnóstwo. W środku wszystkie możliwe dokumenty i trochę kasy.
Na szczęście dzisiaj portfel i kasa znalazły się już na komisariacie, a dokumenty rzekomo idą pocztą. Ale co mnie to nerwów kosztowało.
Jak ta ciąża się utrzyma to będzie cud nad Wisłą.

Ja mam odruch sprawdzania czy mam portfel zaraz po wyjściu ze sklepu. Czasem w nocy jak juz zasypiam to jeszcze wstane sie upewnić. Takie zboczenie;)

Dla mnie to jest nauczka. Już teraz będę go pilnować jak oka w głowie ;) Ale swoją drogą co za idiota z tego faceta, żeby pod okiem tylu kamer takie rzeczy... Teraz on też będzie miał nauczkę ;)

Watpliwosci trzymaj się. Oby wszystko się uregulowalo.

Aschlee a wiadomo skąd takie niedobory?

Milenia to dzieciątko się wyszalalo ;)
Jak portfel na komisariacie a dokumenty oddzielnie?
No nerwy to musiały być. Ja kiedyś na poczcie się zostawiłam portfel. Ale u mnie wszyscy się znają i w 5 minut miałam telefon żeby po zgubę przyjść.

Podejrzewam, że pan chciał tylko dokumenty wysłać, a resztę zostawić. Tylko, że policja musiała wkroczyć i oddał wszystko.

Aschlee, miejmy nadzieję, że lekarz pomoże Ci uzupełnić czego brakuje i będziesz za niedługo podwójną mamą :)

Lekarza twierdzi ze duze prawdopodobienstwo ze przez hiperhomocysteinemie....Mieli skontrolowac za jakis czas ale nie skontrolowali...dopiero teraz.Teraz dostalam tak silne leki ze bardzo licze na poprawe

Tym kwasem bylam przerazona bo bralam systematycznie a on ze jestem calkowicie wyplukana

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry