reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

madziolina to i ja chyba kupie ten z rosmana jutro bede w miescie,tylko dla mnie jest niebezpiecznie miec test w domu bo bedzie kusil,obiecuje sobie co miesiac ze nie bede przed @ testowac a jak zawsze wychodzi inaczej.ale teraz bede twarda

Znalazłam na to sposób... jakiś czas temu kupiłam testy i już zapomniałam gdzie je dałam (w miejsce w które bym się nie spodziewała). Dopiero tydzień po @ zacznę je szukać- a przynajmniej tak sobie wmawiam :-p

Haruna
trzymam kciuki za wasze wyluzowanie i życzę owocnych starań :tak:

reklama
Karola ehhh kochana i Ty tez… ale rozumiem decyzje, ja już mowilam, ze mega optymistka ze mnie postrzelona i ogromna wiara, ale i mnie takie cos towarzyszy, ja omijam facebook z wiadomych powodow, moje koleżanki maja już po jednym albo dwojke dzieci, moja siostra cioteczna mlodsza ode mnie kilka lat urodzila ostatnio heh, nie umiem się z tego cieszyc jak bym chciala, nie gratuluje, nie odwiedzam znajomych z dziecmi, bo zawsze znajde wymowke, M mnie rozumie, to jedyna osoba, która mnie rozumie, po stracie miałam gorzej, teraz przynajmniej nie mam takich mysli akcji jak wtedy..wiec rozumiem Ciebie, ale nie bylabym soba jakbym nie powiedziala, ze wszystko będzie dobrze i trzeba Wierzyc, bo nas tez to czeka, nasze bobofruity sa tuz za rogiem;-)

Julia bardzo mnie cieszy to, ze M się ucieszyl, to na pewno jestes już spokojniejsze, calusy dla Was:-)

Padam na cycki wiec mykam spac, mam ostatnio za duzo pracy, nie wiemw co rece wkładać, a najlepsze to, ze realizujemy nasz największy projekt w jednej z instytucji państwowych i czesc zajec jest tam na 6, wiec od 5:50 mam telefony:eek:hahaha pożałowałam, ze powiedziałam do pracownikow jakby co dawajcie znac:-D, wychodze z domu po 6, wiec telefonami i smsami nie daja mi się nawet ubrac:sorry::-D, a potem szereg innych rzeczy i padam:eek::-D

Dobranoc:-)

Witam
julia,madziolina jak tam wasze testy?
Dziewczyny ktore opuszczajs forum trzymam za was mocno kciuki oby wam sie udalo i zebyscie szybko do nas wrocily:-)
U mnie pogoda brzydka nic sie nie chce...

Kreski sa, ale nie ciemnieja jakby? Ide na bete zaraz :|

Załączniki

• 1432272569627.jpg
    1432272569627.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry