reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Haruna,Monisia moze odpoczynek od forum wam sie przyda ale wracajcie do nas :) ja z dziewczyn 2kresek sie ciesze,mnie to chyba napaja nadzieja ze w koncu mi sie tez uda,mimo ze w tym cyklu z R bylo nie wesolo,szczescie ze jest lepiej :).a mnie mimo ze 8dni do @ juz brzuch cmi mam wrazenie jakby po jajniku mrowki chodzily plus juz mam "mokro" i kupe bialego sluzu.jak to mowie swinotoku cipka dostaje :-Dwiec znowu pewnie nici,ale jakos teraz lajtowo podchodze.

Julia oj tak za duzo pracy ostatnio mam heh, kochana zobaczysz jak m sie dowie to tez bedzie szczesliwy:-)

Madziolina super:-)

Haruna trzymaj sie kochana, to co czujesz jets w pelni normalne, mam nadzieje, ze zajrzysz do nas niedlugo z fotka tesciku. Ja tez nie umiem sie w pelni cieszyc takimi wiadomosciami, ale wierze, ze kazda z nas to spotka niedlugo:tak:

Moniusia glowka do gory kochana, bedzie dobrze, przerwa jest ok o ile zamierzasz do nas wrocic, mozna wtedy naladowac akumulatory i nabrac energii i wiary:tak:

No a ja zaraz do domciu:-D

Hej:)

Madziolina, GRATULUJE:)

Pięknie się ten miesiąc kończy, ale nie dla mnie. Popieram Harune, bo sama czuje to samo. I postanowiłam na chwile sie odciąć od forum. Odezwe się jak tam moje badania. Julka prosze przepisz mnie na 17.06, a może lepiej do poczekalni.

Trzymajcie sie ciepło i reszcie życze II kresek:)

Buziaki:*

Hej:)

Madziolina, GRATULUJE:)

Pięknie się ten miesiąc kończy, ale nie dla mnie. Popieram Harune, bo sama czuje to samo. I postanowiłam na chwile sie odciąć od forum. Odezwe się jak tam moje badania. Julka prosze przepisz mnie na 17.06, a może lepiej do poczekalni.

Trzymajcie sie ciepło i reszcie życze II kresek:)

Buziaki:*
no cos Ty nie zostawiaj nas!

Kochane widze ze duzo nas opuszcza...ale rozumiem WaS

Madziolina czekam na twoj test;-) a ja jutro tez sobie zrobie bo kupilam 2!!!

Rozmawialam z M , zaskoczony ale sie ucieszyl;-) powiedzial ze poradzimy sobie;-)

reklama
Do góry