reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Wiem dziewczyny, tez sie mega ciesze! Jutro postaram sie zdazyc zrobic bete i powiem z wieczora mezulowi :-) zobacze jak zrobie inny test jutro z pierwszego moczu.

madziolina to i ja chyba kupie ten z rosmana jutro bede w miescie,tylko dla mnie jest niebezpiecznie miec test w domu bo bedzie kusil,obiecuje sobie co miesiac ze nie bede przed @ testowac a jak zawsze wychodzi inaczej.ale teraz bede twarda

Gratuluje !!!!
Dziewczyny dostałam zakaz zaglądania na forum, ciesze się z Waszych starań z ciąż, ale jest to uśmiech przez łzy...
Dlatego gratuluje każdej z osobna i za każdą trzymam kciuki,
Niestety boli to za bardzo a nie pomaga w wyluzowaniu się.
Ściskam Was mocno, i za mnie też trzymajcie kciuki papapap:-(

Jazza dziekuje, ale jesli ciaza sie potwierdzi to nie bede potrzebowala porady :-)
Haruna ja to rozumiem i jesli tego potrzebujesz to sie odetnij tylko sie czasem odezwij!

reklama
Haruna, jasne, leć, nie dziwie Ci się, ja też się cieszę z tych forumowych ciąż, ale jednak ryczeć się też chce.. poza tym już to jest widoczne, że zachodzą jeśli już nasze dziewczyny, tylko te które mają już dziecko..

Dziewczyny, które się starają o pierwsze długo - zaciążać, bo dacie nadzieję! ;)

Też mnie to mega dołuje i też mam zamiar was odpuścić na troszkę.. chociaż na ten cykl.. :) chyba muszę :) ile później nadrabiania będzie.... :p

Do góry