reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Ja mam dzis ciezki dzien, maly marudny, pogoda duszna- slabo sie czulam, sporo roboty i co usiade zmeczona to kregoslup i brzuch czuje eh!!! Ma wpasc kolezanka i szwagier, a maz mi wlasnie wjechal wino kupic i chyba cale wypijd!!!

Jugoslawa jutro ide do lekarza;-) ten co stwierdzil ze owu niema!!! wezme mu wyniki bety i pokaze mu ten brak owu!!!

Kochane M niewie ...przekaze mu w sobote jak wroci lub przyjedzie do domu na chwile...boje sie mu powiedziec bo bedzie sie martwil o nasza przyszlosc...

julia: a no to dobrze, że masz koleżanki życzliwe w pracy. Różnica niezła na tym badaniu :| prawie 2 razy...Pewnie, jedź gdzie taniej. A co do lekarza to będzie niezła akcja u niego :D Czary mary hokus pokus :D Czasem lekarze powinni uważać na to co mówią, bo jednak zawsze jest ryzyko, że owu się przesunie...Będzie dobrze, zobaczysz. A mąż się ucieszy, może się będzie marwtił, ale będzie się cieszył. Tulam. Bądź dobrej myśli. Kochacie się i dacie radę.

madziolina: może to od ciśnienia tak się słabo czułaś? No kręgosłup to swoją drogą. Ciśnienie dzisiaj było ponoć bardzo niskie. Winko półsłodkie, mniam!

Cytrynowa milego wypoczynku;-) a gdzie lecisz?
Wyslij nam fote slonecznego miejsca;-)

Madziolina ja nadal niewierze hehe.

Jugoslawa wiem ze mezu bedzie sie w koncu cieszyl tak jak ja;-) ale musimy znalesc sobie plan na wszystko..

Ja juz po pracy...senna jestem...troche mialam klucie w boku, ale dziewczyny dbaly o mmie;-)

reklama
PannaMyszka witaj:-)

Moniusia a co do tego prezentu to tez mysle, ze może jakies słoiczki, kosmetyki, ubranka lub jakies zabawki, gryzaczek czy cos podobnego, ostatnio dowiedziałam się, ze istniej cos takiego jak gałganek sensoryczny hehe, może cos takiego:tak:;-)

Karola trzymma kciuki, aby @ nie przyszla;-)

Julia no ja piernicze ponownie, piekna beta, jednak zycie jest jak pudelko czekoladek jak to mowil Forrest Gump, nigdy nie wiesz co Ci się trafi, a Tobie się trafilo cos piekneg, mega mnie to cieszy:-). Jestem ciekawa miny tego lekarza co twierdzil, ze owu nie ma:-D

Jugoslawa zazdaszczam tego urlopu, ale mam nadzieje, ze sobie odpoczniecie, zrelaksujecie się i wrocicie wypoczęci, a obiadek pycha dzis miałaś:tak:

Cytrynowa udanego wyjzadu:tak:

Dobranoc:-)

Do góry