reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugoslawa a no ja czekam na wyniki badan i troche sie stresuje mialy byc dzis okazuje sie ze beda dopiero w czwartek....

Pogoda dzisiaj na szczescie ladna sloneczko swieci od rana az czlowiek mial chec wstawac :)

Zazdraszczam urlopu sama z checia bym gdzies pojechala chociaz na tydzien.

Mnie lekarz teraz kazal mierzyc temperature co za bardzo nie jest mi na reke ale gdybym tak powiedziala to pewno odebralby to ze mi sie nie chce i nie robilby badan itp

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja juz od siodmej mam mala Madzie pod opieka, potem kolo 14-tej babcia ja odbiera a ja jade do pracy, dziecko spokojne, tylko na rekach lubi ciagle byc, teraz po mleku spi w gondoli a potem czeka nas spacerek :biggrin2:

Jugosława, łooooo wyruszacie? A gdzie, a gdzie? :) Mnie też kusi, ale ta budowa.. ;p A pierożki ruskie robiłam :)))

Ja w pracy, nie mogłam się dzisiaj podnieść.. te picie w piątek mnie wykończyło.. już nie sięgam.. ;p

madziolina: ee to zaraz powinnaś zauważać różnicę :) Tylko faktycznie wody więcej. Prawie 2 miesiące plus to co już jesteś to prawie 3 miesiące więc efekty będą piękne :)

aschlee: mam nadzieję, że wyniki odbierzesz w czwartek i znowu nie przedłużą czekania :/ A człowiek się stresuje :/ Mierzenie temperatury jest nieco uciążliwe, ale to tez prosta metoda, żeby zobaczyć jak wygląda w trakcie cyklu. Termometr przy łóżku trzeba mieć i zacząć...potem pójdzie :) &&&&&&&&& za wyniki :)

lux: to pierwszy raz dzisiaj opiekujesz się madzią? Ile ma dzieciątko? Powodzenia, mam nadzieję, że dalej będzie grzeczna :D Pisałaś o tym drugim etacie, czyli to już zaczęłaś? :)

moniusia: oooo ruskie uwielbiam :D hihihi ja po intensywnym piciu tez dochodzę do siebie przez kilka dni :D A co do urlopu to będzie plażowanie nad morzem egejskim w towarzystwie pieknych greckich wysp. Budowa to poważna sprawa...finansowo i czasowo. Może uda się wam znaleźć chwilkę na krótki wypad :) Zwłaszcza, że będzie okazja po twojej obronie :D

Jugoslawa fajnie że urlop się trafił. Ja swojego doczekać się nie mogę. Oby do pierwszego.
Gdzie sie wybieracie?
Urlop + plodne muszą zaowocowac

cytrynowa: morze egejskie i grecki relaks nas czeka :) A co do dni płodnych to też mam nadzieję, że to zaowocuje :D Szybko czas zleci do 1, ja wrócę ty wyjedziesz :D

Halo:)

Jugoslawa powiem ci ze troszke zaluje ze nie lecimy w tym roku na wakacje;/ mi akurat grecja-Kreta nie przypadla do gustu...za to bardzo w Turcji mi sie podobalo i mam w planach wrocic tam w przyszlym roku:)
co do temp. dzis nie spadla wiec, jutro jak niebedzie nizej to zatestuje!
bo zawsze spadala mi dzien przed @... mierze juz 9 dni a w sumie to niewiem ile jestem po owu...piersi pobolewaja od tygodnia...

Moniusia ja wierze ze na Clo Wam sie uda! i zadne in vitro nie bedzie potrzebne:)

Madziolina trzymam kciuki za testowanie&&&& to napewno beda super efekty za 2 miesiace:)

Aschlee daj koniecznie znac po odebraniu wynikow! u nas dzis slonecznie jest, ale w domu mi zimno....

Ostatnia edycja:
madziolina: ee to zaraz powinnaś zauważać różnicę :) Tylko faktycznie wody więcej. Prawie 2 miesiące plus to co już jesteś to prawie 3 miesiące więc efekty będą piękne :)

aschlee: mam nadzieję, że wyniki odbierzesz w czwartek i znowu nie przedłużą czekania :/ A człowiek się stresuje :/ Mierzenie temperatury jest nieco uciążliwe, ale to tez prosta metoda, żeby zobaczyć jak wygląda w trakcie cyklu. Termometr przy łóżku trzeba mieć i zacząć...potem pójdzie :) &&&&&&&&& za wyniki :)

lux: to pierwszy raz dzisiaj opiekujesz się madzią? Ile ma dzieciątko? Powodzenia, mam nadzieję, że dalej będzie grzeczna :D Pisałaś o tym drugim etacie, czyli to już zaczęłaś? :)

moniusia: oooo ruskie uwielbiam :D hihihi ja po intensywnym piciu tez dochodzę do siebie przez kilka dni :D A co do urlopu to będzie plażowanie nad morzem egejskim w towarzystwie pieknych greckich wysp. Budowa to poważna sprawa...finansowo i czasowo. Może uda się wam znaleźć chwilkę na krótki wypad :) Zwłaszcza, że będzie okazja po twojej obronie :D

mala jest z konca grudnia, przez najblizsze dwa tygodnie bedzie ze mna, bo jej mama wyjechala zbierac tyton do De i na zmiane z babcia malej bede jej pilnowac, bo babcia wiekowo nie da rady caly dzien jej bawic

reklama
Jugosława, wooow troszkę zazdraszczam :)) super! :) Musi się Wam teraz udać ;) w takich okolicznościach ! :)

julia, testuj, testuj! :))))

Co do in vitro to dzisiaj jeszcze bardziej niż wczoraj jestem umocniona w decyzji, jakoś tak mam chociaż jakąś perspektywę, choć też mam nadzieję, że się obejdzie... :)

Do góry