reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej

Moniusia kochana chyba urlop by ci dobrze zrobil...Kochana trzeba byc sobrej mysli! Ja wierze ze jeszcze wszystko sie ulozy jak ty Sobie zyczycie;-)

Nusia takie krotkie cykle? Bylas z tym u gina? Jesli nie polecam wizyte...gratulacje dla siostry;-)

Jugoslawa wlasnie wrocilam, mega zmeczona i zmarznieta:-( na domku zimno miala:-(

Aliszia ja 2 tyg. Temu zrobilam biszkopt z truskawkami i galaretka;-)

Nic kovhana uciekam spac!!!

reklama
Nie odzywalam sie wczoraj, bo maz mial wolne, dzis tez ma :-)
Bylismy z malym na rowerze wczoraj, potem u meza na meczu, wieczorem znajomi byli :-) jestem niewyspana ale co tam ;-)
Dzis idziemy do kolezanki kilka blokow dalej, bo sie wprowadzila. Moze tez jakis rower :-)
Milej niedzieli!

Jugoslawa dziekuje:-)
Julia wybieram sie do gin pod koniec miesiaca
madziolina no to milo spedzilas wczoraj dzien:-)
Ja dzis pojade do siostry jesli nie bedzie wypisana ze szpitala.

hej, ja niedawno wstalam :biggrin2: ide zaszykowac se wszystko na obiadek, dzis mintaj w sosie smietanowym plus talarki ziemniaczane i surowka :-D potem mamy w planach dwa dlugie spacerki​

Hej dziewczyny,

julia: mam nadzieję, że się rozgrzałaś przez noc i nie czujesz się już przemarznięta. Ja to czasem jak zmarznę to przez kilka dni nie mogę dojść do siebie :|

madziolina: fajnie spędziliście czas. Jak tak rodzinka w komplecie to inaczej zupełnie czas płynie :) Udanego spotkania z koleżanką :)

lux: oooo mintaj dzisiaj u ciebie króluje ;) Mniam. Udanych spacerów życzę :)

My dzisiaj mamy pieczone ziemniaczki, surówkę colesław i kotlecika schabowego. TŻ zarządzał dzisiaj mocno mięsnego obiadu to będzie miał solidny kawał mięcha ;) Jak pogoda pozwoli to będą rowerki, albo spacerek...Walczę trochę z katarem, bo lekko mnie zawiało ostatnio. Zrobię po południu inhalacje i powinno przejść.

Udanej niedzieli ;)

Hej dziewczyny,

julia: mam nadzieję, że się rozgrzałaś przez noc i nie czujesz się już przemarznięta. Ja to czasem jak zmarznę to przez kilka dni nie mogę dojść do siebie :|

madziolina: fajnie spędziliście czas. Jak tak rodzinka w komplecie to inaczej zupełnie czas płynie :) Udanego spotkania z koleżanką :)

My dzisiaj mamy pieczone ziemniaczki, surówkę colesław i kotlecika schabowego. TŻ zarządzał dzisiaj mocno mięsnego obiadu to będzie miał solidny kawał mięcha ;) Jak pogoda pozwoli to będą rowerki, albo spacerek...Walczę trochę z katarem, bo lekko mnie zawiało ostatnio. Zrobię po południu inhalacje i powinno przejść.

Udanej niedzieli ;)

Moj tez za miesem najlepiej jak by codzie nie na obiad bylo.oby katar szybko przeszedl:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

mam trochę zabiegany weekend, więc mało przy kompie siedzę.

fruzka: spróbujcie znaleźć okoliczności sprzyjające wspólnym wyjściom tylko we dwoje...jednak to jest bardzo istotne. Kiedy coś nie gra w związku bardzo łatwo jest się zgubić w tym wszystkim. Sama kiedyś to przeżywałam, tylko byłam po drugiej stronie...Jak tylko zauważyłam, że kolega z pracy staje mi się bliższy niż powinien zapaliło mi się czerwone światło, że coś nie tak jest w moim związku. Nie wszyscy się zatrzymują w tym momencie i czasem może być za późno. Zawalczyliśmy i przetrwaliśmy. Wszystko niestety wymaga pracy...a monotonnia i zabieganie potrafi zabić nawet najbardziej gorące uczucie :( Trzymaj się i powodzenia. To jest trudne, ale do przejścia. Współczuję tego ostrego bólu jajników ;/

julia: trochę ci się wydłużył ten cykl :| Mam nadzieję, że lekarz się pomylił :D Poza tym nie zawsze na usg widać, że owu mogła być, więc zawsze jest nadzieja. Udanego spotkania z koleżanką :) &&&&&&&&&& mam mocno zaciśnięte :)

lux: mhmmm galaretka z truskawkami :D Rozpusta :D Udało się wam w ogrodzie cos porobić?

aliszia: o u ciebie jeszcze pyszniej! Biszkopcik :D Pychotka! Mi ostatnio chodzi po głowie rolada z truskawkami i kremem :D

moniusia: kochana, ty chyba potrzebujesz urlopu, wyjazdu gdzieś, gdzie chociaz na chwilę będziesz mogła pomyśleć o czymś innym. Nie można się tak zamęczać :( Wiem, że to trudne, ale trzeba się wziąć w garśc. Masz ogromne wsparcie swojego faceta, więc trzymaj się kochana i nie daj sie zwariować. Razem da się dużo pokonać. I nie obawiaj się prosić o profesjonalną pomoc. Wychodzenie z ewentualnej depresji jest ciężkie, a ona szybko może się pojawić. Co do bólu brzucha po clo, to ja przy 1 czy 2 cyklu z lekiem miałam dosyć ostre bóle tam na dole. Czułam się taka wydęta i czułam takie rozpieranie...Może po prostu umów się do gin. Kiedy masz wizytę?

nusia: gratulacje dla siostry :)

Wreszcie trochę weekendowego relaksu podłapałam. Szybko mi zleciał dzisiejszy dzień. Pogoda trochę kiepska, ciśnienie niskie i głowa trochę pobolewała. Teraz już jest dobrze.

Spokojnej nocy laski :)

ogrod gotowy, nasiona zasiane :-)

Hej dziewczyny,

Udanej niedzieli ;)

lubie rybki, sa zdrowe :-)

reklama
Halo

U nas pogoda straszna:/ zimno jak niewiem co!!! Wiatr wieje...

Ja jeszcze troche i do pracy wiec szybko dokoncze obiad i sie szykuje:/

Jugoslawa tak po paru godzinach sie rozgrzalam! A ciezko bylo!

A temp mi dzis spadla wiec jutro lub pojutrze @!;-)

Do góry