reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Lux, skoro tak uważacie, to pewnie :) Ja jakbym zaciążyła to bym miała 2 wypłaty, bo bym pomagała teściowej, wiadomo, więc dla mnie by to było super..

No ale nie jest, bo powtórzyłam test, paskudna jedna krecha. Ostatni sikaniec w moim życiu, chyba, ze @ będzie się spóźniać tydzień czasu.
I tylko teraz przylezie @ i ja uciekam z forum :( muszę coś odpocząć od neta, facebooka, forum.. na facebooku cały czas siedzę, dołuję się tymi zdjęciami dzieciaków co znajomi udostępniają, tutaj też pełno tych uśmiechniętych bobasów, nie mogę ;/ i w ogóle coś muszę wymyśleć na siebie, może namówię M. żeby polecieć gdzieś na wakacje pod koniec maja, początek czerwca..

Co za poj***ny test dziewczyny, nie kupujcie go, pamiętajcie!

reklama
Lux, skoro tak uważacie, to pewnie :) Ja jakbym zaciążyła to bym miała 2 wypłaty, bo bym pomagała teściowej, wiadomo, więc dla mnie by to było super..

No ale nie jest, bo powtórzyłam test, paskudna jedna krecha. Ostatni sikaniec w moim życiu, chyba, ze @ będzie się spóźniać tydzień czasu.
I tylko teraz przylezie @ i ja uciekam z forum :( muszę coś odpocząć od neta, facebooka, forum.. na facebooku cały czas siedzę, dołuję się tymi zdjęciami dzieciaków co znajomi udostępniają, tutaj też pełno tych uśmiechniętych bobasów, nie mogę ;/ i w ogóle coś muszę wymyśleć na siebie, może namówię M. żeby polecieć gdzieś na wakacje pod koniec maja, początek czerwca..

Co za poj***ny test dziewczyny, nie kupujcie go, pamiętajcie!

widze, ze i Ty masz dosc :no:

lux: fajnie móc urządzić i wyremontować mieszkanko pod siebie :) Super sprawa. Wakacje szybko zlecą, a potem zaraz jesień. Dobrze będzie. A taka totalna odskocznia się przyda. Dobrze, że nie znikasz z forum, bo wtedy to już byłoby źle! Bez ciebie to nie to samo. Aspekt finansowy to ważny element życia i dobrze, że z głową wszystko planujecie :)

moniusia: teraz ty uciekasz? :( Smutno tu będzie bez ciebie...ale rozumiem, że potrzebujesz złapać dystans. A o wakacjach z facetem to pomyślcie koniecznie, bo nic tak nie relaksuje jak taki wyjazd. A do producenta tego testu to można napisac i go opierdzielić, że felerne testy sprzedaje!!! No jak tak można :/ Zresztą, liczę na to, że szybko do nas wrócisz :p Tym razem wstawisz realny teścik z dwiema kreseczkami ;)

Ja gdyby nie to, że niedługo czeka nas 2 tygodnie urlopu też pewnie bym się zdecydowała na chwilowe opuszczenie forum. Też mam już dość. Dystans złapać trzeba, uspokoić głowę, naładować się pozytywnym myśleniem i zebrać siły do dalszej walki. A tak po urlopie człowiek zawsze bardziej zadowolony i przychylniej się spojrzy na różne sprawy.

lux: fajnie móc urządzić i wyremontować mieszkanko pod siebie :) Super sprawa. Wakacje szybko zlecą, a potem zaraz jesień. Dobrze będzie. A taka totalna odskocznia się przyda. Dobrze, że nie znikasz z forum, bo wtedy to już byłoby źle! Bez ciebie to nie to samo. Aspekt finansowy to ważny element życia i dobrze, że z głową wszystko planujecie :)

moniusia: teraz ty uciekasz? :( Smutno tu będzie bez ciebie...ale rozumiem, że potrzebujesz złapać dystans. A o wakacjach z facetem to pomyślcie koniecznie, bo nic tak nie relaksuje jak taki wyjazd. A do producenta tego testu to można napisac i go opierdzielić, że felerne testy sprzedaje!!! No jak tak można :/ Zresztą, liczę na to, że szybko do nas wrócisz :p Tym razem wstawisz realny teścik z dwiema kreseczkami ;)

Ja gdyby nie to, że niedługo czeka nas 2 tygodnie urlopu też pewnie bym się zdecydowała na chwilowe opuszczenie forum. Też mam już dość. Dystans złapać trzeba, uspokoić głowę, naładować się pozytywnym myśleniem i zebrać siły do dalszej walki. A tak po urlopie człowiek zawsze bardziej zadowolony i przychylniej się spojrzy na różne sprawy.

wiesz moge se zrobic dzieciaka a potem liczyc kazdy grosz, bo tu lekarz, tu leki, tu wyprawka, wole miec raty splacone cale i remont za soba no i wiecej kasy na koncie oszczednosciowym :-) nie opuszczaj nas, zostan i czero pozytywna energie :-)

Jugosława, no właśnie, taki odpoczynek może być dobry dla nas :) ale myśl o dziecku i tak będzie i tak :)

lux, no to pewnie, skoro dasz radę wytrzymać bez starań to jasne :) lepiej się najpierw ustatkować :)

Ja zrobiłam dzisiaj ten test pijąc o 12 kawę, siknęłam, i o 13:10 go zrobiłam.. i teraz znów mam jakieś głupie nadzieje, że może zbyt rozcieńczony ten mocz.. życie kobiety jest mega skomplikowane ^^ ale pewnie dziś/ jutro się wyjaśni i przylezie @ :)
Cały czas widzę tą drugą, wczorajszą kreskę :-(

Ostatnia edycja:
Jugosława, no właśnie, taki odpoczynek może być dobry dla nas :) ale myśl o dziecku i tak będzie i tak :)

lux, no to pewnie, skoro dasz radę wytrzymać bez starań to jasne :) lepiej się najpierw ustatkować :)

Ja zrobiłam dzisiaj ten test pijąc o 12 kawę, siknęłam, i o 13:10 go zrobiłam.. i teraz znów mam jakieś głupie nadzieje, że może zbyt rozcieńczony ten mocz.. życie kobiety jest mega skomplikowane ^^ ale pewnie dziś/ jutro się wyjaśni i przylezie @ :)
Cały czas widzę tą drugą, wczorajszą kreskę :-(

oj biedna, ale Ci ta kreska namacila :no:

fruzka śmierdząca sprawa z tym twoim facetem :-( Jak dla mnie to tekst był jednoznaczny i miałby awanturę z wystawieniem walizek. U mnie nie ma czegoś takiego jak "nie zaglądanie do telefonu bez pozwolenia". Od samego początku naszej znajomości uświadomiłam go, że z mojej strony będzie 100% kontrola i musiał się z tym pogodzić (z tym, że u nas to była dość mroczna historia).

moniusia
myślę, że większość z nas zrobiłaby sobie nadzieję widząc drugą kreskę- nawet znikającą. Tak więc do puki @ nie przyjdzie będziesz żyła w niepewność, a może jednak...
Ja taką nadzieję narobiłam sobie ze śluzem. Od kilku miesięcy nie widziałam płodnego. Przed wczoraj był biały, wczoraj przeźroczysty i już byłam cała happy a dzisiaj znowu jest biały i teraz pytanie, o co chodzi?

reklama
Do góry