reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Cześć dziewczyny,

missiiss: jaka śliczna dziewczynka :) Gratuluję kochana! Bardzo, bardzo się cieszę, że już jesteś po i masz maleństwo przy sobie. Szybkiego powrotu do domku wam życzę :) A jak się czujesz? Braciszek już widział siostrzyczkę?

Wreszcie piąteczek, piątunio, początek weekendu. Pogoda w kratkę, ale i tak mam dobry humor dzisiaj. @ mi się kończy i mam ochotę trochę TŻ wykorzystać :D Jak zacznę to nie wiem kiedy skończę. Jakaś wyposzczona jestem :p

Udanego dnia :)

Cześć dziewczyny,

missiiss: jaka śliczna dziewczynka :) Gratuluję kochana! Bardzo, bardzo się cieszę, że już jesteś po i masz maleństwo przy sobie. Szybkiego powrotu do domku wam życzę :) A jak się czujesz? Braciszek już widział siostrzyczkę?

Wreszcie piąteczek, piątunio, początek weekendu. Pogoda w kratkę, ale i tak mam dobry humor dzisiaj. @ mi się kończy i mam ochotę trochę TŻ wykorzystać :D Jak zacznę to nie wiem kiedy skończę. Jakaś wyposzczona jestem :p

Udanego dnia :)

ja jeszcze do pracy jade dzis a potem weekend :-D

lux: mi piątek zwykle szybko mija. Albo jest tyle roboty, że nie wiem kiedy nagle robi się wieczór, albo jest mega nudno i też nie wiem kiedy robi się wieczór :D

julia: jak tam?

kamcia: ja swojego śluzu też nie rozumiem :|

W celu poprawienia statystyk, a przy okazji humoru stwierdzam, że nie powinnam liczyć do starań cykli w których nie miałam owulacji :D I tym pięknym wykluczeniem wyszło mi, że staram się dopiero 3 cykl :D Pełna owulacja, od kiedy zaczęłam chodzić na monitoring i po wywołaniu zaginionej @, była u mnie dopiero 2 razy :D Czy takie myślenie nie poprawia nastroju? :D:D:D Ależ jestem przebiegła :D:D:D

Dzień dobry:)

Missi, gratuluje i śliczna ta twoja córunia:) Nie się zdrowo chowa i zaglądnij tu czasem i napisz co u was:)

Moniusia, może faktycznie taki odpoczynek dobrze robi. Wiele dziewczyn po takiej przerwie wróciły z milą niespodzianką.

Juguś, no to urlop już za pasem:) Jakieś konkretne plany?

Ja już mam komplet @ objawów. Cyce bolą, żę lepiej nie mówić, w podbrzuszu też ćmi, wczoraj już się zaczęły u mnie wzdęcia. Coś mi się zdaje, że @ wkroczy z impetem:/ ALe co zrobisz jak nic nie zrobisz?

karola: jeszcze nie ma @, więc korzystaj z chwili wytchnienia :) Trzeba to jakoś przeżyć, że jak przyjdzie to i w końcu pójdzie...innej rady nie ma :| A co do urlopu to najpierw będzie słodkie lenistwo i plaża (i gofry i lody z automatu), a później trekking w górach z plecakiem. Tak więc wszystkiego po trochu. A jak wy urlopowo stoicie?

Ostatnia edycja:
No ja postawiłam na swoim i urlop we wrezśniu. Przyzwyczaiłam się późno na nie chodzić i tak mi pasuje. Myśle, ze fajnie by było gdzieś chociaż na weekend pojechać, zwłaszcza, że we wrześniu mamy swoją 1 rocznice ślubu. Taka mała rekompensata za brak podróży poślubnej, ale to się jeszcze zobaczy. Szuam czegoś fajnego na grouponie:)

reklama
karola: my zwykle też omijamy ten klasyczny wysoki sezon (lipiec,sierpień). Często właśnie idziemy pod koniec maja/początek czerwca, albo właśnie wrzesień. Na gruponie często można znaleźć ciekawe oferty.

Do góry