cytrynowa_
Fanka BB :)
Jugoslawa mam tortownice i okrągłą blachę o tych samych wymiarach. Blaty to zwykły biszkopt z barwnikiem. Pieka sie po 15 minut.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jugoslawa mam tortownice i okrągłą blachę o tych samych wymiarach. Blaty to zwykły biszkopt z barwnikiem. Pieka sie po 15 minut.
Hej dziewczyny
Nie będe się długo rozpisywac, bo mnie dół złapał. KOleżanka wczoraj urodziła, biedna męczyła się od wtorku nad ranem do dzisiajszejej nocy, ale urodziła śłiczną córeczke:/ Po nocach ciągle śni mi się ciąża i dzieci. Chyba zaczynam popadać w jakąś paranoje i w podbrzuszu mnie ćmi, ale to pewnie na @...
Wypiłam sobie kawe i troche mi odpuściło. Teraz jakoś się lepiej czuje.. Nie wiem już jak podejść do sprawy, że troche wyluzować, bo sobie wmawiam, że tak jest , a nie jest..
cytrynowa, cudo torcik
moniusia, i jak ten teścik? robiłaś dzisiaj, żeby potwierdzić wczorajszy?
luxi, a ty jak się czujesz? @ dalej męczy?
madziolina, mnie też ćmi w podbrzuszu i niestety obawiam się, że to raczej nie fasola;/
Przepraszam, że o reszcie zapomniałam, ale jakoś się tak rano bez humoru obudziłam, ale już lepiej![]()
lux: ee to samiec cię zaskoczyłDobrze, dobrze
Ja swojemu ostatnio dietę trochę zmieniam, żeby warzyw więcej jadł, a nie tylko mięcho. I nawet nie narzeka, a nawet dzisiaj przy śniadaniu się spytał "gdzie marchewka?"
A ciacho urodzinowo - imieninowe na bank wyjdzie
![]()
madziolina: oj jak ja uwielbiam jaja sadzoneNiby takie proste danie, a jakie smaczne i mozna na wiele sposobów dobrać dodatki
cytrynowa: ja mam dwie takie same tortownice, więc też lepiej mi się piecze takie biszkopty. Musze tylko barwniki dokupić, bo mam tylko resztkę czerwonego...
karola: tulam. Powiem ci, ze ja się bardzo mocno zaskoczyłam, kiedy w pewnym momencie dowiedziałam się od moich koleżanek (które mają już dzieci), że jak sie starały i im nie wychodziło to większość z nich miała prawie depresjęNiestety to trudna sytuacja
Trochę mnie to podbudowało (wiem, że to dziwnie brzmi), bo to oznacza, że to częste, że człowiek w takiej sytuacji często się załamuje i jakoś sobie radzi z tym wszystkim. Nie pozostaje nic innego jak ścisnąć poślady i iść dalej. W końcu będzie dobrze.
Też miałam fazę na sny o porodach, dzieciach i tak dalej. Jakoś minęło. Nie wiem czy wróci, ale zauważyłam, że od kiedy staram się myśleć, że pomimo niepowodzeń w końcu będzie dobrze to jest jakoś lżej...a kolejne porażki mniej bolą i nie zostawiają takiego smutku jak te początkowe. Nadal gapię się na małe dzieci w wózkach, ale to chyba normalne![]()