Zaskakująco dobrze ;-) Dziękuję
Ciesze sie:-)oby dobre samopoczucie dlugo Cie nie opuszczalo:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaskakująco dobrze ;-) Dziękuję
DziękujęDzien dobry :-)
Cytrynowa i wcale sie nie dziwi Twojej irytacji z powodu pracy, jesli czujesz, ze Cie to przytlacza to lepiej odejdz i kij im w oko, potem mozesz pojsc do szkoly jak piszesz, znalezc cos fajniejszego, ja jestem zdania, z ekto nie ryzkuje ten nie ma, jestem ryzykantka i choc czasem boimy sie ryzyka i nowych rzeczy to potrafia wiele rzeczy zmienic na lepsze. Tak odeszlam z poprzedniej rpacy, ktora mnie przytlaczala i postawilam wszystko na jedna karte i teraz uwazam, z ebyla to najlepsza decyzja
Anula gratulacje kochana, teraz mozna juz glosno gratulowac, piknie, trzymam mega ogromne kciuki caly czas;-):-)
Moniusia bede trzymac u Ciebie kciuki, aby tn tescioszek wyszedl i bys miala piekny prezent dla swojego:-);-)
Julia wlasnie kochana tak sobie zawsz emysle, ze dzis @ sie skonczy i kolejna szansa i moj bedzie mnie mial dosc ale poki co bialej flagi nie wywiesza hehe. Oj tak takie male tuje trzeba podlewac jak sucho, ale pociesze Cie, ze jak juz podrosna to juz tak ich podlewac nie trzeba i daja fajne odgordzenie od ulicy i cien
Tez mysle o naszej Dicie kochanej....
Karola kochana pamietaj, z enigdy nie smecisz, bo my tu po to jestesmy, aby sie wzajemenie wspierac , wiec pisz o wszystkim, zawsze tak latwiej na serduchu. Uda sie zobaczysz
Missiiss no brzusio piekny pierwsza klasa, sliczny domek, a jaki ogromny, tez troche mam nadzieje Ci z niego zabrac
Haruna to teraz tlyko dzialac dzialac i czekac na efekty;-)
Tinus hej hej rosnijcie zdrowo:-)
Anula a tym pieskiem to chyba stawy, mialam owczarka niemeickiego i tez mial takie problemy z tylnym lapami, raz bylo dobrze, raz gorzej,w szystko zalezalo od pogody, jak chlodniej to ciezko mu bylo wstac nawet, ale to byl zawsze wariat pelken energii, szala, biegal, a tesknie z anim
Lux z dziemci w pewnym wieku to juz tak jest niestetyt, lapia towszystko od rowiesnikow i chce sie popisac przed nimi, wiec robia wiele takich akcji. Jestem jak Julia przeciwna karom cielesnym z racji tez tego jakie mialam dziecinstwo, ale jak najbardziej jestem za systemem kar i nagrod w innej formie niz klapsy i przemoc. Czytalam troche na ten temat, do dzieci trzeba podejsc jak do doroslych rozumnych ludzi i rozmawiac z nimi, nie krzyczec, ale modulowac odpowiednio glos, jesli cos zrobia to od malkego z nimi rozmawiac, po prostuy pwoiedziec co sie wydarzylo, co zrobilo i ze tegoi nie pochwalamy bo...tu trzeba wytoczyc odpowiednie argumenty, aby ono wiedzialo, ze traktujemy je jak kumpla, ktorego staramy sie zrozumiec, ale ono musi zrozumiec i nas
Julia aj tak termin kolejnej @ to ... oni... 1 czerwca czyli dzien dziecka bleeeeeee
I powiedz co to za szkolenie kochana?
Blair super, ze brzusio juz rosnie, to musi byc fajne uczucie
A co do wiosny czasy bzykania i zapylania to i moj ostatnio mi oswiadczyl, ze ani sie obejrze a on mnie zapyli w przyplywie wiosennej burzy hormonow
Anula a stary juz wie?
Jugoslawa trzymam ogromne mega kciuki, aby ta franca nie przyszla
Wczoraj nawet nie mialam kiedy zajrzec i caly dzien wczorajszy byl deszczowy, a dzis mgla rano, ale teraz niebo prawie idealne piekne i zapowiada sie piekny dzionek. Troche zakuipow ciuszkowych sobie kupilam, nie moglam sie oprzec, wiec moje ulubione sklepy h&m i mohito zaliczone hehe. Teraz poluje na torbe, marzy mi sie czarna o-bag i widzialam mega fajny szalfrok w tjmaxx taki kremowy z kapturem z uszami o oczami i nosem zajaczka hehe. No i mialam takie fajne spodnie jeansy calvin klein, ktore przywiozlam z US, a teraz sa jak worek i wisza, ehhh. Dzis ostatni dzien @, wiec ja juz w blokach startowych do meczenia mojego M hehehe. Iw ogole zycie jest pikne. No i boli mnie kregoslup w dolnej czesci, wiec albo to starosc albo nie wiem skad ten bol, bo nie przez szalenstwa lozkowe z racji @
Milego dzionka:-)
Właśnie mama moja na 3 pietrze mieszka ... i mimo tego ze to mały pies jest wydaje mi się ze to będzie to..zrobi kilka kroków na prawie sztywnych tylnich łapach i siada bo nie chce dalej .... dzisiaj tam przupilnjje tego weterynarza taki młody byl ... ja mu tam dam ;-)Anula nie chce starszyc ale moja ciotka miała owczarka niem i też mial podobnie.
Na początku problemy z chodzeniem, potem ze wskoczeniem na lozko.
Okazało się ze od chodzenia po schodach (psom jest to zakazane ponoc) padl mu kregoslup.
Po dlugich walkach uspili go. Bo nie było sensu dalej go męczyć