reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej

Karola niesmecisz kazdy ma chwike zwatpienia...sama ostatnio mialam dola:/

Miss piekny brzusio:* jakie imie w koncu dajecie?;-) bo juz sie pogubilam hehe

Anula jak sie czujesz z mysla ze tak czekalas na dwie kreski i je masz?;-) dla mnie to takie nierealne marzenie zeby to zobaczyc u Siebie.

My juz w lozku lezymy i zaraz nyny idziemy. Jutro moze pojde na szkolenie;-) bardzo sie ciesze bo mozr wroce do tego co uwielbialam robic;-)

Jugoslawa jak na froncie?

Luska kochana przypomnij ty dostalas wczesniej @? Jesli tak podaj date nastepnej ...

Jazza kochana podaj termin kolejnej @ ...

Lux ja co klapsow jestem przeciwna, poniewaz pokazuje to ze jestemy my dorosli bezsilni...jestem jak najbardziej za karnym jezykiem;-)

Anula biedny pisna oby wyzdrowial...u nas cioci pies tez mial wczoraj operacje, bo kosc mu jelito przedziurawilo...:-( jeszcze doba a by bylo po nim...chyba sie udalo i dochodzi do siebie;-)

Ostatnia edycja:
Jula hmm nie wierze poprostu ... nie dotarlo to jakoś do mnie i zobsczysz ze zobaczysz bo ja też nie wierzyłam !

lux: to czeka cie miły wieczorek z przyjaciółką :)

karola: wiem, że przyjdzie :)

missiiss: ale brzusio przepiękny! Normalnie laska z ciebie w tej ciąży :D Ślicznie. Biorę kawalątek, bo dodając do mojego obecnego po kolacji wyjdzie podobnie jak twój teraz :D:D:D

moniusia: jak ma przyjść niech przyjdzie, bo nie chcę żeby mi sie rozjechały cykle :/

haruna: książkowy test owu :D Do dzieła :D:D:D

tinuś: hej hej. To już 3 trymestr....wow! Może imię wpadnie jak sie córcia urodzi. Zobaczysz i powiesz :zosia, albo marysia, albo zuzia :D

anula: mam nadzieję :D

julia: o a co to za szkolenie? Mam nadzieję, że uda ci się iść :)

U mnie jeszcze @ nie przyszła. Niech już przychodzi, bo mi się cykle porozjeżdżają...może wraca organizm do tego co było przed leczeniem i będę miała znowu 30 dniowe? Pozostaje czekać. Przesadziłam z wysiłkiem fizycznym :/ Aaaa i wyczytałam, że pokrzywa ponoć może opóźniać @, a ja ostatnio popijam w trakcie dnia :/

Jugoslawa to co jutro beta?
Nic nie czujesz coby się zblizala?nic nie strzyka,nie cmi?

Anula ostatnio wyskoczył juz większy bo przez jakiś czas stał jakby w miejscu ;) no i juz sie nie ukryje ;) czuje sie dobrze, tylko kręgosłup dokucza, ale to ponoć normalka.
A Ty jak sie czujesz? Masz jakieś objawy? Bo moim objawem był brak objawów ;)
Mogę Ci polecić bardzo dobre witaminy- Omega Med Optima Forte, maja big5 dla kobiet w ciąży, odpowiednio zbilansowane i przyswajalne ;)

Miss jaki brzuszek! ;)
Juz tuż tuż do czasu tulenia Maleństwa ;)

Blair no to super ;-)
A ja hmm ... trochę zemdli czasem no i wczoraj brzucho cmil jak na @ dzisiaj przez chwile tez ale zapodalam nospe w razie czego po czym cofnelo mnie po niej .... i pryszczyce mam i wogole tlusta cere grr

reklama
Anula super, udało się, masz dwie kreseczki :-):tak::happy: zadraszczam :-D

Jugosława póki nie ma @ jest nadzieja !;-)

Coraz więcej kreseczek się pojawia, oby dalej trwała ta dobra passa :-)

Ja dzisiaj padam na ryjek, zaraz mykam spać :tak:

A co do mego chłopa to jakiś wybryk natury i masochista z niego jest, treningi codziennie i po przebiegnięciu 15- 20 km banan na twarzy :szok:

Ja sama nie wiem jak on to robi, ważne że bieganie daje mu satysfakcję i ma się na czym wyładować ;-)

Do góry