reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Fruzka.. Ja mam tak samo. Czasem, aż się wstydzę swojego zachowania.. wiem, że świat jest pełen dzieci, ale właśnie chyba dlatego nasza niemoc tak boli... :( jak widzę np. u lekarza uśmiechnięte, szczęśliwe mamy, których dziecko np. mnie zaczepia, one wtedy coś do niego, jenyyyy straszne to jest dla mnie.. ostatnio w niedzielę w sklepie widziałam same wózki i w nosidełkach pełno noworodków.. myślałam, że zwariuję :( Ja też NIGDY nie myślałam,że tak będę pragnąć dziecka.

reklama
W pracy nie mam neta, piszę z kom ale sprawdze to prl albo nawet zapytam gina..wydaje mi się że można ja sprawdzać i w 3-5dc i po ovu ileś tam dni...
Ja mam niespełna 3letnie dziecko w domu i czasami jak na niego spojrzę i pomysle czy bedzie miał rodzeństwo to wyć mi się chce..:( a on teraz o bobsy cały czas się pyta jak na złość.. czekam aż powie że chce bobasa w domu:(
Ja czuję taką dziurę. . Pustkę. . Nie umiem tego opisać. .

Edita u mnie chyba bierze sie z tad ze wokolo znajome rodza i mimo ze na wsi mieszkam to pelno wozkow.mam takie dni ze z domu nie chce mi sie wychodzic bo znowu widze dzieciatka,masakra nie myslalam nigdy ze bede tak dziecka pragnac.zadna nie odp o tej prolaktynie hmmm.....Cytrynowa szczerze nie mam checi pichcic nic ledwo do zrobienie obiadu sie zmusilam.brzuch trzaska plus krzyz.

a co chcialabys wiedziec fruzka o tej prolaktynie, mialam mega podwyzszona,moze jakos pomoge:)

Ostatnia edycja:
Limonka w ktorym dniu cyklu moge ja zrobic,bo za nim ja sie dostane do gina to prywatnie sobie ja zrobie.a do labolatorium ndodzwonic sie nie moge.Edita ja mam 8latka w domu i ciagle ze chce dzidzie,a jak ostatnio rozlozyl lozko i tekst macie robic dziecko i to juz,a ja jutro pojde z Rafalem do lekarza i dowiem sie czy masz dzidziusia w brzuchu to smialam sie i plakalam jednoczesnie.albo przyjdzie przytula sie kladzie reke na brzuch i mamo Ty chyba masz juz dzidzie bo jakis brzuch wiekszy...tlumaczylam mu ze probujemy robic ale to trzeba poczekac.a mysli ze dziecko sie robi przytulajac i calujac pod kolderka nie wiedzialam jak mu wytlumaczyc...a i rzecz jasna mowie ze trzeba mocno sie kochac i byc z kims szczesliwym narazie mu to starczylo

Kiedyś miałam bardzo fajna książkę odnośnie tego jak mówić dzieciom skąd się biorą dzieci. Było wszystko ładnie opisane. Ale to strata ksiazka była....

L lubię taka pracę. Kawa, sernik i tel. Klienci głowy nie zwracają

reklama
Do góry