Fruzka.. Ja mam tak samo. Czasem, aż się wstydzę swojego zachowania.. wiem, że świat jest pełen dzieci, ale właśnie chyba dlatego nasza niemoc tak boli... jak widzę np. u lekarza uśmiechnięte, szczęśliwe mamy, których dziecko np. mnie zaczepia, one wtedy coś do niego, jenyyyy straszne to jest dla mnie.. ostatnio w niedzielę w sklepie widziałam same wózki i w nosidełkach pełno noworodków.. myślałam, że zwariuję Ja też NIGDY nie myślałam,że tak będę pragnąć dziecka.
reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Dziewczyny musimy być silne. Bo w paranoje wyjdziemy.
W pracy nie mam neta, piszę z kom ale sprawdze to prl albo nawet zapytam gina..wydaje mi się że można ja sprawdzać i w 3-5dc i po ovu ileś tam dni...
Ja mam niespełna 3letnie dziecko w domu i czasami jak na niego spojrzę i pomysle czy bedzie miał rodzeństwo to wyć mi się chce.. a on teraz o bobsy cały czas się pyta jak na złość.. czekam aż powie że chce bobasa w domu
Ja czuję taką dziurę. . Pustkę. . Nie umiem tego opisać. .
Ja mam niespełna 3letnie dziecko w domu i czasami jak na niego spojrzę i pomysle czy bedzie miał rodzeństwo to wyć mi się chce.. a on teraz o bobsy cały czas się pyta jak na złość.. czekam aż powie że chce bobasa w domu
Ja czuję taką dziurę. . Pustkę. . Nie umiem tego opisać. .
Limonka87
Edita u mnie chyba bierze sie z tad ze wokolo znajome rodza i mimo ze na wsi mieszkam to pelno wozkow.mam takie dni ze z domu nie chce mi sie wychodzic bo znowu widze dzieciatka,masakra nie myslalam nigdy ze bede tak dziecka pragnac.zadna nie odp o tej prolaktynie hmmm.....Cytrynowa szczerze nie mam checi pichcic nic ledwo do zrobienie obiadu sie zmusilam.brzuch trzaska plus krzyz.
a co chcialabys wiedziec fruzka o tej prolaktynie, mialam mega podwyzszona,moze jakos pomoge
Ostatnia edycja:
Kamcia2810
anula88 trzymam kciuki
Limonka w ktorym dniu cyklu moge ja zrobic,bo za nim ja sie dostane do gina to prywatnie sobie ja zrobie.a do labolatorium ndodzwonic sie nie moge.Edita ja mam 8latka w domu i ciagle ze chce dzidzie,a jak ostatnio rozlozyl lozko i tekst macie robic dziecko i to juz,a ja jutro pojde z Rafalem do lekarza i dowiem sie czy masz dzidziusia w brzuchu to smialam sie i plakalam jednoczesnie.albo przyjdzie przytula sie kladzie reke na brzuch i mamo Ty chyba masz juz dzidzie bo jakis brzuch wiekszy...tlumaczylam mu ze probujemy robic ale to trzeba poczekac.a mysli ze dziecko sie robi przytulajac i calujac pod kolderka nie wiedzialam jak mu wytlumaczyc...a i rzecz jasna mowie ze trzeba mocno sie kochac i byc z kims szczesliwym narazie mu to starczylo
Limonka87
Limonka
Kiedy najlepiej ją zrobić? ? Tą prl?
Cytrynowa
Masz rację jak nie my to kto?
O kurcze, nie pamietam w ktorym dc robilam ani nie dostalam takiego info od endo. Ale jesli z obciazeniem to zrobilabym raczej na poczatku cyklu (planujac dziecko), dostaje sie wtedy tabletke I czeka godzine na ponowne pobranie krwi.
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/w-jakim-dniu-cyklu-wykonuje-sie-badanie-na-poziom-prolaktyny
cytrynowa_
Kiedyś miałam bardzo fajna książkę odnośnie tego jak mówić dzieciom skąd się biorą dzieci. Było wszystko ładnie opisane. Ale to strata ksiazka była....
L lubię taka pracę. Kawa, sernik i tel. Klienci głowy nie zwracają
L lubię taka pracę. Kawa, sernik i tel. Klienci głowy nie zwracają
reklama
Kamcia2810
fruzka ta bezpośredniość dzieci jest przerażająca.
Podziel się: