reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

wykruszają... suzi dzieciata... koraliczek w ciazy..., kahaka dzieciata, amalfi dzieciata, esme dzieciata... bree dzieciata, no nie zlicze.... juz sama sie gubie w nickach :D macku tez dzieciata, lopop w ciąży eh :) pięknie!

reklama
Hejka babki :)

Ja już chyba do dzieciatych nie dołączę, ale za to mam za sobą wspaniały weekend. Po raz pierwszy w roku jeździłam na moim motorku :) Miałam takiego pietra, że nawet żałoba musiała na chwilę się wyłączyć. Było cudownie!!! Mamy w planie we wrześniu wyruszyć na motorkach nad morze. Cała Polska do przejechania! Już nie mogę się doczekać!

Ściskam Was wszystkie mocno.

P.S.
Dobrze, że jesteście :)

zjola może się spotkamy bo my koniec września moze sie wybierzemy :) zahaczymy o 3miasto moze bo tam rodzina mojego m.. nie lubimy ale wypada sie przywitac jak juz taki kawal pojedziemy.. a myslimy o Łukęcinie.. byl tam spokoj kiedys

Hello!

Babeczki, u nas pranie i pakowanie, bo pojutrze juz lecimy na pierwsze mniejsze wakacje.
happy.gif
happy.gif
W sobote wesele mojego wujka, a w niedziele powrot i poniedzialek znow lot, tym razem na Wegry! Ja tylko wymieniam zawartosc pralki, rozwieszam, skladam... Ufff... Jutro masa zalatwien, a w srode wio!

Zycze Wam milego dnia i sciskam! Bede w miare mozliwosci!

Nikusia - dokladnie tak jak piszesz! ;-)

Koraliczku - dziekuje! ;-)

hej

Blonia a o sobie zapomnialas?? tez jestes dzieciata:)))
z
jola o kurcze bombowe plany...juz widze ciebie pomykajaca ech...super zapewne bedzie..welkie marzenia amsz dos pelnienia....

mary :))

A ja rozwalilam ladowarke od lapka i zaraz mi apdnie,,grrr

Koraliczku - ja muszę mieć plany, bo ja zdecydowanie stacjonarna nie jestem. Muszę się gdzieś włóczyć, wtedy wiem, że żyję.

Dziewczyny, jaki macie poziom AMH- czyli Hormon anty-Mullerian? Jestem ciekawa, bo chyba muszę powtórzyć badanie, bo miałam je rok temu robione.

reklama
Do góry