reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mary ja super,tyje hee..6kg na plusie:)))...oo ja tez belfer:)))...super ze w zawodzie it o dwujezycznym:)))

NIkusia no ja wierze ze ty usiadziesz..chcesz pracowac??..a ty gdzie pracujesz wogole?? a wy znacie wasze przyczyne poronienia(sorry ze pytam)....i nie chcesz isc na L-4??
Ja tylko wrzesien przepracuje i L-4 ciagne...

zjolus wierze,ze nawet np,pijac kawe ja zawsze mowilam zadzwonie do babci jak sie robilo bawarke itp i tak piuerwsze pare miesiecy..ale juz minelo...i wiem ze czuwa nade mna zawsze:))) dasz rade,ty dzielna babiczka:)))

Błonia zosiek to istny skarb co?? biega skacze..wszedzie pelno,az milo popatrzec...a ty zapewne sie nalatasz za nia hmm??

NIKUSIa najlepszego kochana:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki!

Milego dzionka!

Koraliczku - niech Ci sie tyje na zdrowko! ;-) Poglaszcz brzuszek! ;-)

Bloneczko - witaj! ;-)

Zjola ja podobnie jak Blonka mysle o Tobie codziennie. Jak musi Ci byc ciezko. I zawsze w takich momentach przychodzi refleksja ze stresujemy sie glupotami a przeciez najwazniejsze ze jestesmy zdrowi.
Nic nie ukoi Twojego rozzalenia zadne slowa tylko czas. Ten bol nie minie bedzie tylko znosniejszy. Strasznie mi przykro.
(*) dla Twojej Mamusi.

Koralikowa znasz juz plec?

Mery- ale to oznacza, że się nie zabezpieczacie i ewentualną ciążę przyjmiecie z radością:tak: To dobrze...
Błoniu- to super, że Zosia taka grzeczna. Moja córeczka też należała do tych grzecznych dzieci. Serio jak czasem słyszałam jak dzieciaki dają do wiwatu rodzicom to z mężem Bogu dziękowaliśmy za takiego aniołeczka.
Koralikowa- no ciężko cięzko mi usiedziec...a jak już się dobrze czuję to istna masakra bo nie usiedzę :sorry: ale pracę mam biurową, więc luz..żadnego dźwigania itd. No tylko, żeby nie te dojazdy i wstawanie o 4:30 to na prawdę nie byłoby na co narzekac. Poza tym wiesz... ja mam umowę o pracę ale drugą umowę tzw. dodatkową mam na zlecenie. jak polecę od razu na L4 to dupa sporo forsy mniej. A teraz biorę przecież drogie leki wizyty u gina no koszty ogromne...także chciałabym ambitnie do listopada chociaż pojeździc. Oczywiście jak będzie wszystko oki.
Nie znamy przyczyny poronienia. Dr kazał nie wnikac tylko odpoczywac, nie myślec itd. a ponieważ ja mu ufam całkowicie to posłuchałam no i kropek ma już bijące pięknie serducho także warto było ...nie wnikac nie stresowac się nie pytac itd.
Miłego dnia dla was kochane.

Dziewczyny, zróbcie jakąś listę staraczek weteranek, które zaciążyły. Miło będzie widzieć, jak się z każdym miesiącem powiększa :-)))

hej

Witam sie z kawa:)

meble sie u mnie składają...jupii...

mary pogłaszcze,,a tu dla ciebie i nie tylko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mari no kope lat....niestety nie znam płci jeszcze,,chowa sie,,dupka odwraca..yhh

Nikusia i bardzo dobrze lekarz ci powiedzial,,super,,nie wnikał skoro nie potrzeba i masz sie nie stresowac,,super lekarz,,,i swietnie ze masz lekka prace..

piaska no troche zaciazyło i to po wielu latach....
Bo tu bylo duzo nas wiecej....teraz maja dzieciaczki juz:)))

HEJ
j
A OGARNIAM SYF W POKOJU,JUZ MEBLE I WSIO MAM:0
o kurcze capsa wlaczylam soryyyyyy

piaska dokladnie,nas tu sporo....duzo bylo,,jest...w sumie...

reklama
Do góry