reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej no ja zajrzałam bo jestem staraczką weteranką :-)
Kahaka - dzięki, pozbieraliśmy się po stracie i z ogromną wiarą, że skoro raz po 3,5 roku starań się udało to uda się raz jeszcze....NO I UDAŁO SIĘ :tak: Dlatego błagam o kciuki i modlitwę aby małe zdrowo się rozwijało i już nas nie opuściło. Wizytę mam dopiero 27 lipca, ale wierzę ogromnie, że tym razem maluszek zostanie z nami.
Mery beth - ja Cię pamiętam :tak:

Piaska - jakie suplementy łykacie?

reklama
Nikusia82 - mąż Proxeed a ja Oligobs. Bo jako jedyny (z tych co znalazłam) zawiera inozytol. No i składa się z 2 tabletek, czyli witamin z minerałami i kwasów tłuszczowych. A Proxeed jest niezły, jeśli chodzi o poprawę wyników nasienia. Przy staraniach o poprzednią ciążę pomógł.

ZJOLA - SŁONKO DZIĘKUJĘ! Przydadzą się
Piaska - rzeczywiście dużo czytałam o tym preparacie, u nas nie wszedł w grę głównie ze względu na cenę :baffled:
No ale nam po 3,5 roku udało się po zestawie witamin: Oeparol 1x1, Kw Foliowy 1x1, Colostrum 1x1, Androvt 1x1.
I mąż zaczął łykac ten zestaw dopiero w tym roku w Marcu. W Kwietniu na chwilę zaszłam w ciąże. No i po dwóch kolejnych miesiącach zanowu jestem w ciąży. Myślałam o tym ostatnio i mam dwa wnioski albo rzeczywiście poddałam się (chociaż no nie było jak bo temp mierzyłam, obserwowałam się nadal w sercu miałam nadzieję) ALBO witaminy na tyle polepszyły nasienie męża, że jeden dotarł bez problemu. Wcześniej miał problem z lepkością nasienia więc :confused::confused::dry: no nie wiem ... W każdym razie dopiero po braniu przez niego takiego zestawu przez te 3-4 miesiące dały efekt w postaci ciąży...
Także trzymam kciuki.

Ważne jest też, żeby nie trzymać laptopa na koanach i komórki w spodniach nie nosić. Ja mojego gonię, żeby się oduczył. Zresztą znajomych też, bo to nikomu nie służy.

Piaska- no warto zwrócic na to uwagę...ale iluż ja znam facetów co tak robią i bez problemu ich żony zachodzą w ciąże:dry: oj wielu..Także reguły nie ma.

hejjj

NIkusiaaaaaaaaaa jestes kochanaaaaaaaaa no megaaaaaaaaaa kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...bedzie dobrze,,musi byc...super ze wam sie udalo:))) superr...
ciesze sie ze wrocilass:)

witaj piaska:))

mary pewnie ze pamietamy;;co cie nie bylo widac na horyzoncie??
piaska ja tez nzam tone ludzi,kazdy nosi telw kieszeni i laptopa blisko kolan= tzn przyrodzenia....no wiekszosc..bo moze nie kazdyy i jakas zachodza..ale wiadomo jak ktos ma slabe nasienie to na penwoe negatywnie na niego dziala..

jezuu NIkusia no tak sie cieszeeee:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Koralikowa - my też bardzo się cieszymy, chociaż lęk i obawa nam towarzyszą każdego dnia. Wczoraj już widzieliśmy malucha i słyszeliśmy serduszko ...piękne dźwięki :tak:

reklama
nikusia kochana czekalam na takiego ppsta.. gratuluje Ci z calego serca.. Boze jak sie ciesze... jak stare staraczki z weteranek po tak dlugiej drodze zaciążają :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Do góry