reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola nie krzycz na mnie :-D mówisz test robi się rano a kto mi napisał wcześniej:
a test to ja bym już dzisiaj robiła. Jak ty wytrzymujesz to napięcie? Nie korci Cię?
:-p hehehehe no i zrobilam, jutro nie sikam poczekam do poniedziałku nie chce oglądać cieni o nie:dry: nie lubie...

a może mi sie wydaje?
bym wam zdjecia pokazała bo nawet koleżanka chciała fotkę ale nie widać na zdjeciu :no:
słabo jest jeszcze.... cienizna

módlcie się za kinie:******

A ja tylko powiem ....A NIE MÓWIŁAM
yes2.gif

Chyba można już gratulowac
biggrin.gif
ciiiicho... jeszcze nic nie wiemy
to tylko cień
wogóle o 17 to jeszcze widziałam wiecej bo światło dzienne było a już w domu jak wróciłam z miasta i pod światło w kuchni lipa...nic nie widze :/

reklama
Matko Kinga ja myślałam, że ja ci to napisałam o w miarę wczesnej godzinie. No coś mi się pokręciło. Ale do poniedziałku czekać :-D. Znowu mi powiesz, że Cię podpuszczam, wiem :tak:

czesc zjolencja :* a bo ja 4 dni siedzialam u mamy, lazilysmy po sklepach, szykujemy chrzciny na niedziele i jakos tak mnie zezarło :p dzis bigos zaczelam robic.. jutro musze reszte mies upiec i posprzatac... mam co robic, jeszcze zosia ale ona taka grzeczna, lezy i patrzy co robie w kuchni :)
co u Ciebie????? jak motorek :D co patrze na motorki jak jada przypominasz mi się :D

Błonka - motorek na razie stoi w garażu. Jak pogoda do niedzieli wytrzyma to może gdzieś wyskoczymy no ale jednak to już koniec sezonu. Większe jeżdżenie w przyszłym roku. A z nowości, to zdałam egzamin na instruktora w końcu i czekam teraz na legitymację :)
Dobrze, że Zosieńka taka grzeczna :)

Błonka - wskocz na mojego bloga, tam napisałam wszystko o egzaminie pierwszym i drugim :) Link w mojej sygnaturze.
A wiatr we włosach przydałby się, chociaż kask mam na głowie, to kitka jednak spod niego wystaje :tak:. Buźka i udanych chrzcin :)

reklama
Do góry