reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kinga - a dlaczego wzrost miałby być wcześniej? Może owu była późno to i tempka wzrosła późno. Znam tu przypadki na forum, że tampka wyglądała jak naleśnik a testy owu nie wykazywały owulacji a ciąża była i dziecko jest na świecie :) Ja tam trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& a test to ja bym już dzisiaj robiła. Jak ty wytrzymujesz to napięcie? Nie korci Cię?

reklama
ja mam te słabe testy paskowe z allegro ciekawe wogóle co wyjdzie na nich. pewnie nic. narazie nie kupuje innych bo po co mam aż 4! he

uciekam do domu paaaa :)

dzieki zjolka

zjola siknełam!! o 17 zobaczyłam wynik i nie wiem co napisać. widzę tylko cień.
nie sądzę by można było mówić o ciąży. więcej testów nie robię. Aż się spociłam!:huh:

Kinga - ja Cię zamorduję! Test się robi rano, bo mocz jest wtedy stężony. Jak teraz widzisz cień to rano będzie wyraźniejsza krecha, na bank! Teraz to ja się spociłam :huh:

reklama
Do góry