reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola nie krzycz na mnie :-D mówisz test robi się rano a kto mi napisał wcześniej:
a test to ja bym już dzisiaj robiła. Jak ty wytrzymujesz to napięcie? Nie korci Cię?
:-p hehehehe no i zrobilam, jutro nie sikam poczekam do poniedziałku nie chce oglądać cieni o nie:dry: nie lubie...

a może mi sie wydaje?
bym wam zdjecia pokazała bo nawet koleżanka chciała fotkę ale nie widać na zdjeciu :no:
słabo jest jeszcze.... cienizna

módlcie się za kinie:******

A ja tylko powiem ....A NIE MÓWIŁAM
yes2.gif

Chyba można już gratulowac
biggrin.gif
ciiiicho... jeszcze nic nie wiemy
to tylko cień
wogóle o 17 to jeszcze widziałam wiecej bo światło dzienne było a już w domu jak wróciłam z miasta i pod światło w kuchni lipa...nic nie widze :/

reklama
Matko Kinga ja myślałam, że ja ci to napisałam o w miarę wczesnej godzinie. No coś mi się pokręciło. Ale do poniedziałku czekać :-D. Znowu mi powiesz, że Cię podpuszczam, wiem :tak:

czesc zjolencja :* a bo ja 4 dni siedzialam u mamy, lazilysmy po sklepach, szykujemy chrzciny na niedziele i jakos tak mnie zezarło :p dzis bigos zaczelam robic.. jutro musze reszte mies upiec i posprzatac... mam co robic, jeszcze zosia ale ona taka grzeczna, lezy i patrzy co robie w kuchni :)
co u Ciebie????? jak motorek :D co patrze na motorki jak jada przypominasz mi się :D

Błonka - motorek na razie stoi w garażu. Jak pogoda do niedzieli wytrzyma to może gdzieś wyskoczymy no ale jednak to już koniec sezonu. Większe jeżdżenie w przyszłym roku. A z nowości, to zdałam egzamin na instruktora w końcu i czekam teraz na legitymację :)
Dobrze, że Zosieńka taka grzeczna :)

Błonka - wskocz na mojego bloga, tam napisałam wszystko o egzaminie pierwszym i drugim :) Link w mojej sygnaturze.
A wiatr we włosach przydałby się, chociaż kask mam na głowie, to kitka jednak spod niego wystaje :tak:. Buźka i udanych chrzcin :)

reklama
Do góry